Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι ομάδα 15-20 ατόμων, οι οποίοι συμφώνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, φορούσαν μαύρα ρούχα και είχαν το πρόσωπο τους καλυμμένο με κουκούλα, αφού παραβίασαν την εξωτερική κύρια είσοδο, εισήλθαν εντός του αθλητικού κέντρου και ακολούθως θρυμμάτισαν υαλοπίνακες σε τρία γραφεία καθώς επίσης προκάλεσαν ζημία στο κυλικείο και σε μια τηλεόραση που βρίσκονται στο προθάλαμο του γηπέδου.

Μετά από πάροδο μερικών λεπτών, ομάδα ατόμων εισήλθε σε καφέ, το όποιο βρίσκεται κάτω από το κλειστό γήπεδο της ΑΕΛ Λεμεσού «Νίκος Σολωμονίδης» που γειτνιάζει με το γήπεδο του Απόλλωνα, και έσπασαν το εξωτερικό ρόλεξ, θρυμμάτισαν γυάλινη πόρτα και, ακολούθως, έσπασαν τρεις τηλεοράσεις, εξοπλισμό του καφέ καθώς επίσης και εξοπλισμό της κουζίνας και του μπαρ.

Επίσης, ζημίες προκληθήκαν και σε τρία οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον προαύλιο χώρο του γηπέδου.

Κατά την διάρκεια των εξετάσεων εντοπίστηκε στον χώρο στάθμευσης της λαϊκής υπαίθριας δημοτικής αγοράς, κοντά από τα γήπεδα, ένα όχημα στο οποίο επίσης υπήρχαν εκτεταμένες ζημίες.

Οι δυο σκηνές παραμένουν υπό φρούρηση για να τύχουν εξετάσεων με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ύψος των ζημιών στο παρών στάδιο παραμένει άγνωστο .

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.