Εκλογές 2024: Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία «Πού Ψηφίζω»

Εκλογές 2024: Σε λειτουργία τέθηκε η υπηρεσία «Πού Ψηφίζω»

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι τέθηκε σήμερα σε λειτουργία η ηλεκτρονική υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών «Πού Ψηφίζω», η οποία ενοποιήθηκε με την υπηρεσία «Τι Ψηφίζω» που λειτούργησε την 1η Μαΐου.

Κάθε ψηφοφόρος, καταχωρώντας τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας και την ημερομηνία γέννησής του, μπορεί να ενημερωθεί, συγκεκριμένα για το πρόσωπό του, για το/τα εκλογικό/α κέντρο/α, στο/α οποίο/α θα ψηφίσει στις επικείμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, τις εκλογικές αναμετρήσεις στις οποίες έχει δικαίωμα ψήφου, καθώς και για τον αριθμό των σταυρών προτίμησης σε κάθε μία εξ αυτών.

Η υπηρεσία «Πού και Τι Ψηφίζω» είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της Κεντρικής Υπηρεσίας Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών στον σύνδεσμο www.elections.gov.cy, στην ελληνική, τουρκική και αγγλική γλώσσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE