Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί σήμερα στην Κοκκινοτριμιθιά, έχασε τη ζωή της η Ελένη Σταυρινίδου, ηλικίας 77 ετών, από την Κοκκινοτριμιθιά.

Συγκεκριμένα, κατά τον πιο πάνω χρόνο, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ενώ 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Ειρήνης και Φιλίας στην Κοκκινοτριμιθιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 77χρονη, η οποία ήταν πεζή.

Ακολούθως, ο 23χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή, χωρίς παροχή βοήθειας.

Η 77χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατό της.

Στη συνέχεια, γύρω στις 8 το πρωί, ο 23χρονος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς και ακολούθως μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας για τα περαιτέρω.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας.

Αναφορικά με τη θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή με την Τροχαία Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802023.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE