Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λευκωσία - Προσπάθειες για οριοθέτηση

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λευκωσία - Προσπάθειες για οριοθέτηση

Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση μεταξύ των Κοινοτήτων Αγίας Βαρβάρας, Αναλιόντα και Μαθιάτη ξέσπασε σήμερα (18/5), θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς πόλης και Υπαίθρου Λευκωσίας και δύο πυροσβεστικά οχήματα από Τμήμα Δασών.

Η πυρκαγιά είναι σχεδόν διαχειρίσιμη και κατέκαυσε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα και καλαμιώνα σε κοίτη ποταμού. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με οριοθέτηση και τελική κατάσβεση.

Τα αίτια θα διερευνηθούν σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE