Συναγερμός στις Αρχές: Άγνωστος πυρπόλησε έπιπλα έξω από κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων - Έρευνες για εντοπισμό του

Συναγερμός στις Αρχές: Άγνωστος πυρπόλησε έπιπλα έξω από κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων - Έρευνες για εντοπισμό του

Σε κινητοποίηση τέθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/5) η Αστυνομία μετά από φωτιά έξω από κέντρο φιλοξενίας ανηλίκων στην Ορόκλινη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, η πυρκαγιά ξέσπασε περίπου μετά τις 8:00, όταν άγνωστο πρόσωπο φαίνεται να έχει θέσει φωτιά σε κάποια παλιά έπιπλα που βρισκόταν συγκεντρωμένα στην περιοχή.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου, αυτή την στιγμή γίνονται έρευνες σε μια προσπάθεια εντοπισμού του δράστη ή των δραστών που εμπλέκονται στο περιστατικό.

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE