ΕΛΛΑΔΑ

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κέρκυρα - 15χρονος του έσπασε τη μύτη και τη γνάθο

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κέρκυρα - 15χρονος του έσπασε τη μύτη και τη γνάθο

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας ανήλικος 16 ετών, μαθητής 1ης Λυκείου, στην Κέρκυρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, όταν ο ανήλικος μαθητής πήγε σε ένα κεντρικό σημείο στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην πλατεία Ψυχιατρείου με την παρέα του.

Τότε ένας άλλος μαθητής τον κάλεσε να μπει εντός του χώρου του πρώην Ψυχιατρείου που υπάρχει αναψυκτήριο για να μιλήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγελει ο πατέρας, όταν ο γιος του πήγε εκεί ένας μαθητής 3ης Γυμνασίου, 15 ετών, άρχισε να τον χτυπάει με μπουνιές και κλωτσιές, σε σημείο που το παιδί έπεσε αναίσθητο. Παρόλα αυτά συνέχισε να τον χτυπά όσο βρισκόταν στο έδαφος.

Μετά από λίγο ο 15χρονος τράπηκε σε φυγή και ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται πολυτραυματίας, με σπασμένη μύτη, σπασμένη γνάθο, εξάρθρωση γονάτου και μώλωπες στο σώμα του.
“Μάστιγα” η βία μεταξύ ανηλίκων!- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΘΑ συζητηθεί!

Οι γονείς προχωρησαν σε καταγγελία στο ΑΤ Κέρκυρας και ξεκίνησε η διαδικασία εντοπισμού του 15χρονου ο οποίος και συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου. Παράλληλα συνελήφθησαν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος όπως και οι γονείς του, αφού δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Αναμένεται να ολοκληρωθεί η Δικογραφία και προσκομιστούν οι ιατρικές εξετάσεις όπως και η ιατροδικαστική έκθεση ώστε στην συνέχεια η Εισαγγελική Αρχή να αποφασίσει εάν υπάρχει επικίνδυνη σωματική βλάβη ή όχι.

Πηγή: corfutvnews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top