Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 15χρονου που έπεσε από ταράτσα

Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του 15χρονου που έπεσε από ταράτσα

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, ο 15χρονος φέρει κάταγμα γνάθου, λεκάνης, ισχύος και κάταγμα στα δύο του χέρια, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του στο παρόν στάδιο κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου από τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, περί ώρα 13:45, ενημερώθηκε η Αστυνομία Πάφου για πτώση ενός παιδιού από πολυκατοικία, το οποίο μεταφερόταν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο. Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν άμεσα τη σκηνή, την οποία απέκλεισαν.

Όπως διαπιστώθηκε, ο τραυματίας ήταν 15χρονο αγόρι, το οποίο έπεσε από την ταράτσα του τετραώροφου κτηρίου, ύψους 16 μέτρων.

Αναφέρεται ότι το παιδί βρισκόταν στο εν λόγω κτήριο, επειδή εκεί εργάζεται η μητέρα του. Αρχικά ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου και ακολούθως στο ΓΝ Λευκωσίας. Μετά την πτώση του επικοινωνούσε με το περιβάλλον και ανάφερε ότι η πτώση του οφείλεται σε ατύχημα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE