Έπαιρνε τηλέφωνα σε υποστατικά και έβριζε - Δείτε φωτογραφίες 38χρονου καταζητούμενου

Έπαιρνε τηλέφωνα σε υποστατικά και έβριζε - Δείτε φωτογραφίες 38χρονου καταζητούμενου

Φωτογραφίες υπόπτου, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κακόβουλων, ενοχλητικών και απειλητικών τηλεφωνικών κλήσεων, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Stoyan Parushev, 38 ετών, ημερομηνία γέννησης 10/01/1986, από Βουλγαρία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου στα τηλέφωνα 23-803027 ή και 23-803028 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, την περίοδο μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου, 2023 και 05 Οκτωβρίου, 2023, ύποπτο πρόσωπο προέβη σε τηλεφωνικές κλήσεις προς τρία υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου, εκφράζοντας ύβρεις και απειλές κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών συνομιλιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE