Τραγωδία στην Ισπανία: Κατέρρευσε κτήριο – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Βίντεο

Τραγωδία στην Ισπανία: Κατέρρευσε κτήριο – Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες - Βίντεο

Κτήριο στο οποίο στεγαζόταν μπαρ-εστιατόριο κατέρρευσε στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι να σκοτωθούν και 27 να τραυματιστούν, όπως μεταδίδει το ραδιοφωνικό δίκτυο Cadena SER επικαλούμενο πληροφορίες από την αστυνομία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής τηλεόρασης, η κατάρρευση σημειώθηκε γύρω στις 20:30 (τοπική ώρα, 21:30 ώρα Ελλάδος) στο κτίριο όπου στεγαζόταν το «Medusa Beach Club» στο τουριστικό θέρετρο Πλάγια ντε Πάλμα.

Επί τόπου έσπευσαν σωστικά συνεργεία που απεγκλώβισαν τραυματίες από τα ερείπια, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση για τον εντοπισμό επιζώντων.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.