Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, υπήρξε άμεση ανταπόκριση με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.
ΝΕΟΤΕΡΟ: Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις - Προσοχή στους οδηγούς συνιστούν οι Βρετανικές Βάσεις
Επιπλέον ενισχύονται οι δυνάμεις και από Τμήμα Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα, τρία από Βρετανικές Βάσεις, τρία από Support Cy, και ενημερώθηκε για ανταπόκριση και η Πολιτική Άμυνα. Επιπρόσθετα ενεργοποιούνται, αεροσκάφος του Δασών, δύο Ιορδανικά ελικόπτερα συνοδεύομενα από ελικόπτερο Ε.Φ ως επίσης ελικόπτερο της Αστυνομίας και ελικόπτερο των Βάσεων.
Στην περιόχη πνέουν ισχυροί άνεμοι και κινδυνεύει κατοικημένη παριοχή. Οι επιγείες δυνάμεις επικεντρώνουν την προσπάθεια τους στην προστασία κατοικιών και υποστατικών.
Δείτε φωτογραφία:

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε από την σελίδα Atlas Fireteam:
:
Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε σπό την σελίδα Kitasweather:
