Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση - Βελτιωμένη σήμερα η εικόνα

Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν και πάλιν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα για πλήρη κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες, το απόγευμα παρά την κοινότητα Παραμάλι, απειλώντας κατοικίες και άλλα υποστατικά.

Οι ενέργειες πλέον έχουν προληπτικό χαρακτήρα ενώ η εικόνα σήμερα είναι σαφώς βελτιωμένη.

Σε δηλώσεις στο Kρατικό Ραδιόφωνο, ο κοινοτάρχης Παραμαλίου κάκισε την στάση των αρχών των Βρετανικών Βάσεων που δεν επιτρέπουν την δημιουργία αντιπυρικών ζωνών.

Η απουσία τους είπε ο κοινοτάρχης έκανε ακόμη πιο δύσκολη την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Το θέμα ηγέρθηκε και κατά την συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας, Μαρίας Παναγιώτου, με τον Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων στην παρουσία του κοινοτάρχη.

ΠΗΓΗ: ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE