Οδηγούσε «φτιαγμένος», χωρίς πινακίδες εγγραφής, με μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 43χρονο

Οδηγούσε «φτιαγμένος», χωρίς πινακίδες εγγραφής, με μαχαίρι και διαρρηκτικά εργαλεία - Χειροπέδες σε 43χρονο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Πάφου), ενώ βρίσκονταν σήμερα τα ξημερώματα σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν και ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Πάφου, αυτοκίνητο το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής στο μπροστινό μέρος.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν άντρας ηλικίας 43 ετών.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι, καθώς επίσης και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Στον 43χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετικό αποτέλεσμα, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι οδηγούσε το εν λόγω όχημα, το οποίο ήταν διαγραμμένο, με στερημένη άδεια οδηγού και χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.