Υπό κράτηση ο 43χρονος για παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Υπό κράτηση ο 43χρονος για παράνομη κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, μαχαιροφορίας και οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 27 Μαΐου 2024, περί ώρα 1:15 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου αντιλήφθηκαν όχημα να κινείται ύποπτα στην περιοχή Μουτάλου χωρίς να φέρει πινακίδα στο μπροστινό μέρος αλλά μόνο στο πισινό.

Το όχημα ανεκόπη και όπως διαφάνηκε οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 43 ετών. Από έρευνα που έγινε στο όχημα του, είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μαχαίρι απαγορευμένου τύπου για αυτό και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Σε έλεγχο ναρκοτεστ που διενεργήθηκε «έφερε θετική ένδειξη». Ο 43χρονος συνελήφθη και τελεί υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.