Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος σε λύκειο του Μαιν-ε-Λουάρ

Γαλλία: Μαθητής μαχαίρωσε καθηγήτρια την ώρα του μαθήματος σε λύκειο του Μαιν-ε-Λουάρ

Μια καθηγήτρια μαχαιρώθηκε από έναν μαθητή της κατά τη διάρκεια μαθήματος αγγλικών σε λύκειο του Μαιν-ε-Λουάρ, στη δυτική Γαλλία, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές στο BFMTV.

Ο 18χρονος, ο οποίος μετά το μαχαίρωμα της καθηγήτριας, επιχείρησε να φύγει από το σχολείο, πηδώντας από ένα ανοιχτό παράθυρο και πετώντας το όπλο του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από άντρς της χωροφυλακής και της Δημοτικής Αστυνομίας, ανέφερε ενημέρωση της τοπικής εισαγγελίας.

Η καθηγήτρια τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, χωρίς να απειλείται η ζωή της

Μια πηγή που σχετίζεται με τις έρευνες για τα αίτια του περιστατικού, ανέφερε πως λίγα λεπτά πριν από την επίθεση, η καθηγήτρια μιλούσε με τον εν λόγω μαθητή για κάποιες πρόσφατες απουσίες του.

Ωστόσο, δέκα λεπτά μετά την έναρξη του μαθήματος, ενώ περπατούσε γύρω από την τάξη της, η δασκάλα ένιωσε να την «αρπάζουν» και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε στο πρόσωπο.

Τα κίνητρα του μαθητή παραμένουν άγνωστα, καθώς φέρεται να μην έχει δώσει καμία εξήγηση στους αστυνομικούς, ενώ βρίσκεται υπό κράτηση.

Μετά το περιστατικό, το σχολείο τέθηκε σε lockdown, το οποίο άρθηκε λίγες ώρες μετά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE