Τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Νεκρός 58χρονος σε τροχαίο - Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ

Τραγωδία στη Νέα Ερυθραία: Νεκρός 58χρονος σε τροχαίο - Η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο μετά από σύγκρουση ΙΧ με μηχανή που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Ερυθραία με έναν 58χρονο να χάνει τη ζωή του.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Πασχαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 58χρονος, ο οποίος ήταν ο αναβάτης της μηχανής, κατευθυνόταν μέσω της λεωφόρου Θησέως προς Εκάλη όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ο οποίος μπήκε στη λεωφόρο από την οδό Πασχαλιάς.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Κατά πληροφορίες ο 58χρονος φορούσε κράνος και ο 20χρονος ζώνη ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE