LIKE ONLINE

Αυτά τα ζώδια που θα δουν την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται τις επόμενες ημέρες

Αυτά τα ζώδια που θα δουν την ερωτική τους ζωή να βελτιώνεται τις επόμενες ημέρες

Είναι η εποχή των Διδύμων, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν περισσότερη διασκέδαση και απόλαυση στη ρομαντική τους ζωή, αλλά για άλλους, αυτή η εποχή του χρόνου δημιουργεί μια επιθυμία για περισσότερα.

Αν αναζητάτε μια βαθύτερη δέσμευση, αυτή η εβδομάδα σας επιτρέπει να καταλάβετε πώς αυτό που προορίζεται για εσάς δεν μπορεί ποτέ να καταστραφεί. Παρόλο που οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ότι αναζητούν τη στιγμιαία χαρά και όχι τη διαρκή εκπλήρωση, είναι επίσης ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα που διαθέτει ο καθένας: μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που νιώθουμε τη στιγμή και αυτό που είναι σωστό να κάνουμε μακροπρόθεσμα.

Όταν καταλάβετε ότι η επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας, ειδικά στον ερωτικό τομέα, μπορεί να απαιτεί να είστε πιο προσεκτικοί σε ό,τι επιλέγετε στην καθημερινή σας ζωή, μπορείνα νιώσετε σιγουριά ότι ευθυγραμμίζεστε για τις επιλογές και τη μοίρα σας.

Η ενέργεια των Διδύμων μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πραγματικά θέλετε, κάτι που θα ενταθεί καθώς ο Δίας στους Διδύμους ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ανεξάρτητα από το ρομαντικό σας παρελθόν ή αν βρίσκεστε αυτή τη στιγμή στην ιδανική σας σχέση, προσπαθήστε να συντονιστείτε με αυτό που πάντα ονειρευόσασταν όταν πρόκειται για την αγάπη.

Τα ζώδια που θα δουν την ερωτική τους ζωή να ανθίζει αυτή την εβδομάδα, 27 Μαΐου με 2 Ιουνίου:

Σκορπιός

Πρέπει να είστε τόσο αφοσιωμένοι στην ευτυχία σας ώστε τίποτα να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δημιουργία αυτού που πάντα θέλατε. Ενώ οι σπίθες της χημείας μπορούν να φέρουν ενθουσιασμό, η γνήσια αγάπη πρέπει επίσης να σας φέρνει χαρά, ειρήνη και ολοκλήρωση.

Πρόσφατα έχει γίνει μια αλλαγή μέσα σας και πλέον δίνετε προτεραιότητα στην ευτυχία σας με μεγαλύτερη δέσμευση, και ενώ θέλετε να συνεχίσετε να προοδεύετε ή να προσελκύσετε έναν νέο σύντροφο, δεν είστε πλέον πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με λιγότερα από όσα πάντα θέλατε και θεωρείται πως αξίζατε.

Αρνούμενοι να συμβιβαστείτε επιτρέπετε στο σύμπαν να σας φέρει τις ευκαιρίες που πραγματικά τιμούν τη νέα σας προοπτική για τη ζωή και αυτό που σας αξίζει.

Ο Ερμής στον Ταύρο θα ευθυγραμμιστεί με τον Κρόνο στους Ιχθύς τη Δευτέρα 27 Μαΐου, φέρνοντας μια ρομαντική προσφορά ή επικοινωνία που θα επιτρέψει μεγαλύτερη χαρά και δέσμευση. Ο Ερμής στον Ταύρο κυβερνά τον ερωτικό σας τομέα, ενώ ο Κρόνος στους Ιχθύς κυβερνά τον γάμο, την ευτυχία και τα οικογενειακά θέματα. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανοιχτοί στις συζητήσεις σας με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα ή στην απροσδόκητη σύνδεσή σας με ένα νέο πιθανό ερωτικό ενδιαφέρον.

Εφόσον παραμείνετε σταθεροί στα όριά σας και συνεχίσετε να τιμάτε αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε στη ζωή σας, θα πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς και έτοιμοι να κάνετε αυτό το νέο βήμα στη ρομαντική σας ζωή. Συνειδητοποιώντας ότι ο έρωτας πρέπει να αφορά κάτι περισσότερο από σπίθες ή πεταλούδες, έχετε δημιουργήσει τα θεμέλια για μια μόνιμη σύνδεση που χρησιμεύει για να κάνει τα πάντα καλύτερα, πράγμα που είναι ακριβώς αυτό που αξίζετε και εσείς.

Τοξότης

Η επιβεβαίωση που αναζητάτε στη σχέση σας δεν θα βρεθεί στο σύντροφό σας, αλλά στον εαυτό σας. Αυτή η ιδέα του να κοιτάξετε μέσα σας και να προσπαθήσετε να εμπιστευτείτε περισσότερο τις αποφάσεις σας είναι αυτό που θα σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε τις απίστευτες ευκαιρίες για να εμβαθύνετε τη σχέση σας. Μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα προς το γάμο.

Όσο κι αν είστε σας αρέσει να περιπλανιέστε από τη φύση σας, αναζητώντας πάντα βαθύτερο νόημα, πρέπει να επενδύσετε στον εαυτό σας, ώστε να μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο να δεσμευτείτε με τον σύντροφό σας – ή στο να προσελκύσετε κάποιον που ξέρετε ότι μπορείτε να χτίσετε μια ζωή μαζί του.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου, ο Δίας στους Διδύμους θα ευθυγραμμιστεί με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς για να δημιουργήσει μια ευκαιρία για επέκταση και αφθονία στη ρομαντική σας σχέση. Ο Δίας στους Διδύμους θα κινείται μέσα από τον οίκο των σχέσεών σας για τον επόμενο χρόνο. Η επικέντρωση στους μακροπρόθεσμους στόχους σας είναι εξαιρετικά σημαντική, ειδικά όσον αφορά το είδος του σπιτιού, της σχέσης ή της οικογένειας που πάντα επιθυμούσατε, και αυτό ακριβώς θα αναδείξει ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

Χρησιμοποιήστε τη δυαδικότητα του Δία στους Διδύμους για να παρατηρήσετε ότι ίσως χρειαστεί να παίξετε μακροπρόθεσμα στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που σημαίνει επίσης να μην αφήνετε την ανυπομονησία ή τυχόν στιγμιαίες απογοητεύσεις να σας καταβάλλουν.

Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες, για να επενδύσετε στην αγάπη και τη ζωή που πάντα θέλατε, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε προσηλωμένοι στα όνειρά σας, ώστε να μην υπάρχει χώρος για εξωτερικούς περισπασμούς.

Αιγόκερως

Το απροσδόκητο δεν είναι πάντα κάτι που πρέπει να φοβάστε, αλλά αντίθετα μπορεί να είναι η είδηση που ελπίζατε ότι θα έρθει, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε μια νέα φάση στη σχέση και τη ζωή σας.

Τον τελευταίο καιρό εστιάζετε περισσότερο στην προσωπική σας ζωή. Αν και αυτό δεν έχει επηρεάσει την επαγγελματική επιτυχία που ονειρεύεστε, σας επέτρεψε να δημιουργήσετε μια υγιή αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σας, τιμώντας την ερωτική σας σχέση, την οικογένειά σας ή εκείνες τις στενές προσωπικές σχέσεις που σημαίνουν τα πάντα για εσάς. Το να αφιερώνετε χρόνο στην προσωπική σας δεν είναι σπατάλη, και αφήνοντας τον εαυτό σας να επικεντρωθεί σε ό,τι είναι πιο σημαντικό για εσάς θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέες ευκαιρίες στη ζωή σας.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου, ο Ερμής και ο Ουρανός θα ενωθούν στον Ταύρο και θα φέρουν μια απροσδόκητη προσφορά ή μια είδηση σχετικά με τη σχέση ή την οικογενειακή σας ζωή – αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε, καθώς πρόκειται για μεγαλύτερη δέσμευση και χαρά.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα συνδυάσει την ενέργειά του με τον Ουρανό, για να σας βοηθήσει να δώσετε μια απροσδόκητη τροπή στα ερωτικά σας. Ενώ αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μια πρόταση γάμου, μια απόδραση ή μια εγκυμοσύνη, θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να βιώσετε μεγαλύτερη αγάπη και χαρά στη ρομαντική σας σχέση.

Αν είστε ελεύθεροι, δώστε μεγάλη προσοχή σε τυχόν κείμενα ή απροσδόκητες συναντήσεις που θα έχετε, καθώς θα μπορούσε επίσης να φέρει μια σημαντική νέα σύνδεση στη ζωή σας.

Η ενέργεια του Ερμή και του Ουρανού είναι ο τρόπος του σύμπαντος να σας βοηθήσει να εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαδικασία και να πιστέψετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε κατάσταση, γιατί σας αξίζει να περιβάλλεστε από αγάπη.

ΠΗΓΗ: Μarieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Φρικτό έγκλημα στην Αμφιλοχία: 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με κυνηγετικό όπλο

Υπόθεση Metamax: Υπό κράτηση ο 48χρονος ύποπτος - Εξακολουθεί να καταζητείται 63χρονος

Είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση στην Κύπρο; Οι αλλαγές που έρχονται και οι ποινές που ορίζει η νομοθεσία

Εδώ θα βρεις το χάρτη με όλα τα σημεία με σταθερές κάμερες στην Κύπρο - Λεπτομέρειες

Συνεχάρη τον Φειδία για την εκλογή του ο Έλον Μάσκ «Συγχαρητήρια» - Δείτε βίντεο

Ημικρανία με αύρα: Καινοτόμος έρευνα εντοπίζει πρωτεΐνες που οδηγούν σε υποσχόμενες θεραπείεςΥπ. Υγείας: Ζήτησε πρωτοβουλίες και πιέσεις σε Τουρκία από ΕΕ - διεθνή κοινότητα για Κυπριακό

Υπ. Υγείας: Ζήτησε πρωτοβουλίες και πιέσεις σε Τουρκία από ΕΕ - διεθνή κοινότητα για Κυπριακό

Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη διεθνή κοινότητα, ν’ αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε η Κύπρος να πάψει να αποτελεί το μοναδικό ευρωπαϊκό κράτος που τελεί υπό καθεστώς κατοχής, είπε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός την Παρασκευή σε ομιλία του σε αντικατοχική εκδήλωση της Πολιτιστικής Κίνησης Ξυλοτύμπου για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top