Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του 35χρονου Νικόλα Μεταξά, του πρώτου κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο, είδαν σήμερα (28/5) το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, αποσυρθήκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να διώκονται πειθαρχικά δώδεκα ένστολοι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου, ανέφερε ότι πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε μετά από μελέτη του συγκεκριμένου φακέλου, με αποτέλεσμα να έχουν δοθεί αυτές οι οδηγίες.

Ερωτηθείς αν υπάρχει καθυστέρηση στην ποινική δίωξη από πλευράς Αστυνομίας, ο κ. Ανδρέου απάντησε τα εξής:

«Οι Επιτροπές που εκδικάζουν τις πειθαρχικές υποθέσεις απαρτίζονται από δημόσιους λειτουργούς, λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας και αξιωματικούς της Αστυνομίας. Είναι ανεξάρτητες Επιτροπές και όχι η Αστυνομία που εκδικάζει τις υποθέσεις αυτές».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ στην Κύπρο: Ετοίμαζαν διπλή δολοφονία – Έψαχναν «εκτελεστή» στο διαδίκτυο και έπεσαν σε παγίδα

Θρίλερ στην Κύπρο: Ετοίμαζαν διπλή δολοφονία – Έψαχναν «εκτελεστή» στο διαδίκτυο και έπεσαν σε παγίδα

Τρεις αλλοδαποί φέρονται να αναζητούσαν μέσω διαδικτύου εκτελεστή για δύο δολοφονίες στην Κύπρο – Ο άνθρωπος με τον οποίο ήρθαν σε επαφή ήταν αστυνομικός της Δανίας υπό κάλυψη

BEST OF TOTHEMAONLINE