LIKE ONLINE

Home Alone: Η διάσημη έπαυλη της ταινίας πωλείται - Δείτε το εξωπραγματικό ποσό

Home Alone: Η διάσημη έπαυλη της ταινίας πωλείται - Δείτε το εξωπραγματικό ποσό

Το διάσημο σπίτι της οικογένειας ΜακΚάλιστερ στη θρυλική χριστουγεννιάτικη ταινία «Home Alone» βγήκε προς πώληση. Χτίστηκε το 1921 στην πόλη Winnetka του Ιλινόις και η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 5,25 εκατομμύρια δολάρια.


Είναι η πρώτη φορά που πωλείται από το 2012 όταν οι σημερινοί ιδιοκτήτες το αγόρασαν έναντι 1,58 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Zillow, οι ιδιοκτήτες ανακαίνισαν και επέκτειναν το ακίνητο το 2018 «δίνοντας τη μέγιστη προσοχή στη διατήρηση των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών και της ακεραιότητας των πιο αξιομνημόνευτων και αναγνωρίσιμων χώρων του σπιτιού».

 

Το μπροστινό μέρος της έπαυλης με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τούβλα έχει διατηρηθεί όπως ήταν στην ταινία του 1990, με πρωταγωνιστές τους Μακόλεϊ Κάλκιν, Κάθριν Ο' Χάρα, Τζο Πέσι και Ντάνιελ Στερν.

Διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, δύο σαλόνια, τραπεζαρία, μια τεράστια κουζίνα, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, βεράντα με τζάκι και ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Κρις Κολόμπους είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι επέλεξε το συγκεκριμένο ακίνητο επειδή «αν είσαι παιδί έχει πλάκα να μένεις μόνος σου».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top