Νέα αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι

Νέα αναβολή στην υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι

Νέα αναβολή, για τις 12 Ιουνίου, δόθηκε από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου κατόπιν κοινού αιτήματος κατηγορούσας αρχής και υπεράσπισης για διαδικαστικά ζητήματα στην υπόθεση της απόπειρας φόνου στο χωριό Ψάθι της επαρχίας Παφου.

Συγκεκριμένα κατά την σημερινή διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η οποία ήταν ορισμένη σήμερα για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, η συνήγορος υπεράσπισης Άρτεμις Σαββίδου ανέφερε πως οι δυο πλευρές χρειάζονται περαιτέρω χρόνο για να επιλύσουν διαδικαστικά ζητήματα και ως εκ τούτου ζητούν από κοινού αναβολή για λίγες μέρες. Με την εισήγηση συμφώνησε και ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής, δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου. 

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα, ανέβαλε τη σημερινή δικάσιμο, ακύρωσε την αυριανή και η υπόθεση παρέμεινε για ακρόαση τις 12 Ιουνίου, 2024, στις 09:30.

Το Κακουργιοδικείο διέταξε ο κατηγορούμενος να εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση, αφού όπως ανέφερε δεν άλλαξε τίποτε από την προηγούμενη διαταγή του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.