ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκλογές: «Φωνάζουν» οι Αστυνομικοί για τις υπερωρίες – «Ελείψαν τα λεφτά και η Αστυνομία δεν είναι για εξοικονόμηση»

Εκλογές: «Φωνάζουν» οι Αστυνομικοί για τις υπερωρίες – «Ελείψαν τα λεφτά και η Αστυνομία δεν είναι για εξοικονόμηση»

Πέραν των 20 ωρών αναμένεται να δουλέψουν οι Αστυνομικοί την Κυριακή 9 Ιουνίου, με τους ίδιους να αντιδρούν για τα χρήματα που θα λάβουν για τις υπερωρίες.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Καλημέρα», ο Πρόεδρος του Κλάδου Αστυνομικού Σώματος ΙΣΟΤΗΤΑ, Νίκος Λοϊζίδης, ανέφερε ότι, «οι Αστυνομικοί θα εργαστούν πέραν των 20 ωρών την συγκεκριμένη μέρα και θα πληρωθούν ανεξαρτήτως με κλίμακα Α2, που είναι η πιο χαμηλή κλίμακα».

Όπως ανέφερε ο κ. Λοϊζίδης, η Συντεχνία βρισκόταν σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Οικονομικών για διευθέτηση του θέματος εκ των προτέρων, λόγω του ότι είχε γίνει ξανά κατά την περίοδο των Προεδρικών εκλογών, με τον ίδιο να τονίζει ότι έγινε «και πάλι κακός προγραμματισμός».

«Το μόνο που έχω να πω είναι ότι, έχουμε καταντήσει τους Αστυνομικούς πλέον, εργαζόμενους δεύτερης κατηγορίας, να δουλεύουν πέραν του ωραρίου τους, πέραν των καθηκόντων τους, ξεκινούν να δουλεύουν από τις πέντε το πρωί μέχρι και τις τρεις το πρωί της επόμενης ημέρας, για να πληρωθούν το ίδιο ποσό που θα πληρωθεί οποιοσδήποτε δούλεψε για 13 ή 14 ώρες την ίδια ημέρα. Εάν θεωρούσαν ότι τους Αστυνομικούς τόσα χρόνια, όσα και να τους δώσουμε πάλι θα πάνε γιατί εκτελούν διαταγές, είναι κι αυτοί άνθρωποι και οικογενειάρχες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κακός προγραμματισμός, συνέχισε, «μας έφερε εδώ που ήμαστε, πρέπει να δουν τι θα κάνουν, να ζητήσουν κονδύλια», προσθέτοντας παράλληλα πως, «ελείψαν τα λεφτά και η Αστυνομία δεν είναι για εξοικονόμηση».

Δείτε βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top