ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στοιχηματικές: Πόσα αφήνει ο Φειδίας να νικήσει το Volt - Ποιους δίνουν φαβορί στις Δημοτικές – Όλες οι «μάχες»

Στοιχηματικές: Πόσα αφήνει ο Φειδίας να νικήσει το Volt - Ποιους δίνουν φαβορί στις Δημοτικές – Όλες οι «μάχες»

Τα δικά τους φαβορί για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές Εκλογές της 9ης Ιουνίου δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες.

Συγκεκριμένα η στοιχηματική εταιρεία  Bet on Alfa, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα (29/05), δίνει φαβορί στις Ευρωεκλογές για νικητή τον ΔΗΣΥ  με απόδοση €1.75 ενώ ακολουθούν το ΑΚΕΛ με απόδοση €1.80 το ΕΛΑΜ με απόδοση €40.00 και το ΔΗΚΟ με €50.00.

Την ίδια ώρα η στοιχηματική εταιρεία δίνει αποδόσεις και στις μάχες που δίνονται ανάμεσα σε κόμματα για κατάκτηση θέσης.

Συγκεκριμένα στην μάχη επικράτησης ΑΚΕΛ - ΔΗΣΥ δίνει απόδοση για επικράτηση του ΔΗΣΥ με €1.75 και για επικράτηση του ΑΚΕΛ €1.80.

Στην μάχη ΕΛΑΜ - ΔΗΚΟ δίνει απόδοση για επικράτηση του ΕΛΑΜ €1.65 και για επικράτηση ΔΗΚΟ €1.90. 

Παράλληλα η στοιχηματική εταιρεία δίνει αποδόσεις και για μάχη του ανεξάρτητου υποψήφιου, Φειδία Παναγιώτου με το Volt  με την απόδοση για επικράτηση του Φειδία να είναι στο €1.60 και του Volt στο €1.90.

Οι αποδόσεις για Δημοτικές

Παράλληλα η εταιρεία δίνει αποδόσεις και για τις Δημοτικές εκλογές για τους υποψηφίους των τεσσάρων σημαντικών Δήμων ως προς τον νικητή. 

Συγκεκριμένα στον Δήμο Λευκωσίας φαβορί είναι ο Χαράλαμπος Προύντζος με απόδοση €1.60 ενώ ακολουθούν οι Νίκος Τορναρίτης και Παναγιώτης Μεντζής με απόδοση €2.00 και €12.00 αντίστοιχα.

Στον Δήμο Στροβόλου φαβορί είναι ο Χρίστος Τσίγκης με απόδοση €2.45 και ακολουθούν οι Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και Σταύρος Σταυρινίδης με απόδοση €2.60 και €2.70 αντίστοιχα.

Στον Δήμο Λεμεσού φαβορί παρουσιάζεται ο Γιάννης Αρμεύτης με απόδοση €1.60 και ακολουθούν οι Νίκος Νικολαϊδης και Χρίστος Μιχαηλίδης με απόδοση €2.00 και €12. αντίστοιχα.

Τέλος στην Πάφο φαβορί παρουσιάζεται ο Φαίδωνας Φαίδωνος με απόδοση €1.25 με την απόδοση του Εύρου Λοϊζίδη να είναι στα €3.00.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονται



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top