ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανταποδίδει τα «πυρά» η Αννίτα – Απαντά σε ΠτΔ για προσκλήσεις και για «κηδεμονία Αναστασιάδη»

Ανταποδίδει τα «πυρά» η Αννίτα – Απαντά σε ΠτΔ για προσκλήσεις και για «κηδεμονία Αναστασιάδη»

Απάντηση στις δηλώσεις του Προέδρου τις Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, όσον αφορά την παρουσία του σε εκδηλώσεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «δεν ανήκουμε στην συμπολίτευση για να προσκαλέσουμε τον Πρόεδρο».

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», η Αννίτα Δημητρίου σχολίασε μεταξύ άλλων, για την παρουσίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε διάφορες προεκλογικές εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα ανταπέδωσε τα «πυρά» του ΑΚΕΛ,

Όπως ανέφερε η Αννίτα Δημητρίου, «δεν ανήκουμε στην συμπολίτευση για να προσκαλέσουμε τον Πρόεδρο, ιδίως σε μια προεκλογική. Σε ένα συνέδριο βεβαίως άλλων κομμάτων, κι εγώ ως Πρόεδρος της Βουλής έχω παρευρεθεί. Τώρα έχουμε προεκλογική εκστρατεία και ναι είναι μια πολιτική θέση και η Προεδρία της Δημοκρατίας και θεωρούμε ότι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία οφείλει να κρίνει με πολιτικά κριτήρια που πρέπει να παρευρεθεί. Το κριτήριο είναι ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, με τη συγκατάθεση του ΔΗΣΥ, και ταυτόχρονα απευθύνει ομιλίες που έχουν να κάνουν με στήριξη άλλων χώρων, που δεν συμφωνούν με τη φιλοσοφία του ΕΛΚ, σε προεκλογική εκστρατεία».

Ανταποδίδει τα «πυρά» σε ΑΚΕΛ

Ανάμεσα στα θέμα που κλίθηκε να σχολιάσει η Αννίτα Δημητρίου ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες (28/05) το ΑΚΕΛ, κατά την οποία αναφέρθηκε ότι, «είναι πάντως φανερό ότι η ηγεσία του Συναγερμού, της κ. Δημητρίου και του κ. Δίπλαρου, πάντα υπό την κηδεμονία Αναστασιάδη, επιδιώκει την πόλωση γιατί τελεί υπό πανικό».

Απαντώντας σε αυτό η Αννίτα Δημητρίου τόνισε πως, «χθες διάβαζα την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, γίνεται να υπαινίσσεται ότι η Αννίτα Δημητρίου είναι υπό την κηδεμονία του οποιουδήποτε; Γίνονται αυτά τα πράγματα; Είμαι στην πρώτη γραμμή τα τελευταία χρόνια, βρισκόμουν ποτέ υπό κηδεμονία είτε σαν Πρόεδρος της Βουλής, είτε ως βουλεύτρια; Είναι τώρα αυτές τακτικές και μέθοδοι να αναπτερώσουμε το ηθικό των ψηφοφόρων μας; Εμείς σε καμία ανακοίνωσή μας δεν έχουμε αναφερθεί προσωπικά είτε στον κ Στεφάνου, είτε στον οποιοδήποτε άλλον. Με το ΑΚΕΛ έχουμε ιδεολογικές διαφορές».

Δείτε βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top