ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Στη μάχη οι Αρχηγοί για την τελική συσπείρωση - Σύγκρουση Νικόλα-Αννίτας – Η πάλη ΔΗΚΟ-ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση

Oι Αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ μπαίνουν τις τελευταίες ώρες στην «αρένα», για την τελική μάχη.

Αννίτα Δημητρίου και Στέφανος Στεφάνου γνωρίζουν πολύ καλά πως η επομένη των εκλογών θα τους βρει είτε νικητές είτε ηττημένους. Στη δεύτερη περίπτωση, θα κληθούν να αναλάβουν την ευθύνη των επιλογών τους. Ειδικότερα για την Αννίτα Δημητρίου, όπως γράψαμε αρκετές φορές, οι ευρωεκλογές θεωρούνται για την ίδια, ένα crash test.

Από την άλλη στο ΔΗΚΟ, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, το κόμμα του κέντρου κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση, από το ΕΛΑΜ. Η εικόνα των τελευταίων ημερών όπως διαμορφώνεται, ασκεί μεγαλύτερες πιέσεις στις ηγεσίες των κομμάτων, σε μία προσπάθεια να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους.

Ισχυρό και πρωταγωνιστικό ΑΚΕΛ

Σύνθημα για ισχυρό ΑΚΕΛ έστειλε ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου, μιλώντας στην τελική προεκλογική συγκέντρωση. Την ίδια ώρα, κατηγόρησε τους Νίκο Αναστασιάδη, Νίκο Χριστοδουλίδη και Αννίτα Δημητρίου, ότι κατέλαβαν την εξουσία με τις ψήφους του ΕΛΑΜ. Ο Στέφανος Στεφάνου δήλωσε πως το ΑΚΕΛ είναι η μόνη δύναμη που τόσα χρόνια στέκεται μόνη της απέναντι στην ακροδεξιά και τον νεοφασισμό.

Επίθεση Νικόλα Παπαδόπουλου κατά ΔΗΣΥ για το δικαίωμα βέτο

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος κάλεσε τον ΔΗΣΥ να εξηγήσει στον Κυπριακό λαό γιατί δεν καταψήφισε την πρόταση των μεγάλων κρατών της Ευρώπης, να αφαιρέσουν το δικαίωμα βέτο και το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου από τα μικρά κράτη μέλη, με τον ΔΗΣΥ να ξεκαθαρίζει πως είναι κατά της οποιασδήποτε αλλαγής αυτού του δικαιώματος.

Οι τελευταίες μετρήσεις φανερώνουν μια μεγάλη αλλαγή στο κομματικό σκηνικό του τόπου με την εμφάνιση και του Volt, το οποίο φαίνεται να κερδίζει έδαφος, αντλώντας μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων, κυρίως από το ΑΚΕΛ. Εκείνο που αναμένεται ότι θα κρίνει το αποτέλεσμα όσον αφορά την πρωτιά τουλάχιστον, είναι οι Τουρκοκύπριοι ψηφοφόροι και προς τα πού θα κινηθούν. Τρεις Τουρκοκύπριοι συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια των κομμάτων ΑΚΕΛ, Οικολόγων και Volt.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top