Μονή Αββακούμ: Μοναχοί και δωρητές σήμερα στο Δικαστήριο για το «χρυσό» χρηματοκιβώτιο

Μονή Αββακούμ: Μοναχοί και δωρητές σήμερα στο Δικαστήριο για το «χρυσό» χρηματοκιβώτιο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα παρουσιαστούν σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου το πρωί οι πέντε μοναχοί της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η δικηγόρος τους Ανδριάνα Κλαΐδη, είχε καταχωρήσει αίτηση για ακύρωση του διατάγματος παγοποίησης των 807 χιλιάδων ευρώ που ανευρέθηκαν στο χρηματοκιβώτιο και ευρύτερα των περιουσιακών στοιχείων των μοναχών.

Αναμένεται τόσο η δικηγόρος των μοναχών όσο και δωρητές να προβούν σε δηλώσεις με το πέρας της ακρόασης.

Υπενθυμίζεται πάντως πως σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα από πλευράς Αστυνομίας και να παραδοθεί ο σχετικός φάκελος στη Νομική Υπηρεσία ενώ παράλληλα σύντομα ολοκληρώνεται και το έργο της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE