ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Εξαντλήθηκαν οι κρατήσεις γι' αυτούς τους μήνες - Το πρόγραμμα, οι τιμές και οι νέες υπηρεσίες

Ακτοπλοϊκή σύνδεση: Εξαντλήθηκαν οι κρατήσεις γι' αυτούς τους μήνες - Το πρόγραμμα, οι τιμές και οι νέες υπηρεσίες

Σήκωσε άγκυρα την Τετάρτη (29/5) το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά, κάνοντας την αρχή για τη νέα σεζόν.

Μιλώντας στο ThemaOnline ο Διευθύνων Σύμβουλος της διαχειρίστριας εταιρείας (Scandro holding) της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Χαράλαμπος Μανώλη, ανέφερε ότι την μεγαλύτερη ζήτηση καταγράφουν οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος.

«Αύγουστος και Ιούλιος είναι γεμάτοι, εξαντληθήκαν οι κρατήσεις για τα δρομολόγια», ανέφερε, τονίζοντας ωστόσο ότι γίνονται και ακυρώσεις.

«Μέχρι στιγμή έγιναν περίπου 2,500 ακυρώσεις. Οπότε αν κάποιος προσπαθήσει, μπορεί να βρει θέση στους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και αν υπάρχει ακύρωση, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», εξήγησε.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανώλη, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8.500 κρατήσεις για την φετινή σεζόν, με τις να αφορούν 6.600 επιβάτες, τις 1.750 να αφορούν οχήματα και τις 150 να αφορούν κατοικίδια ζώα.

«Πέρσι την ίδια εποχή είχαμε 8100 κρατήσεις, με τις 6000 να αφορούσαν επιβάτες, τις 1500 οχήματα, τις 100 οχήματα και τις 100 κατοικίδια ζώα», σημείωσε.

Αναβάθμιση υπηρεσιών

Την ίδια στιγμή, ο κ. Μανώλη μίλησε για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Daleela.

Συγκεκριμένα, όπως ανάφερε, στο πλοίο προστέθηκε παιχνιδότοπος αλλά και άλλα παιχνίδια, όπως flipper.

Υπενθύμισε επίσης ότι το πλοίο διαθέτει καζίνο και σύνδεση στο διαδίκτυο ενώ φέτος το κέτερινγκ (υπηρεσία φαγητού) θα είναι αναβαθμισμένο.

Πρόγραμμα και τιμές

Δείτε το πρόγραμμα για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο:

Δείτε τις τιμές:

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Scandro Holding ΕΔΩ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top