Έχασαν το μεροκάματο γιατί ήταν παράνομοι

Έχασαν το μεροκάματο γιατί ήταν παράνομοι

Τους χάλασε την μέρα και έχασαν και το... μεροκάματο πλανόδιοι πωλήτες στη Λευκωσία. Αστυνομικοί τους τσάκωσαν χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια.

Εκστρατεία πάταξης της επαιτείας και της πλανοδιοπώλησης χωρίς άδεια διεγήγαγε την Κυριακή, 28/09, η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας, πραγματοποίησαν ελέγχους σε κεντρικούς δρόμου εντός των τειχών Λευκωσίας, καθώς επίσης και σε κύριες οδικές αρτηρίες στις περιοχές Έγκωμης, Αγίου Δομετίου, Στροβόλου, Λατσιών και  Αγλαντζιάς.

Κατά την εκστρατεία καταγγέλθηκαν τέσσερα πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν να πωλούν διάφορα αντικείμενα, όπως χάρτινες εικόνες, ρολόγια, αρώματα κ.α.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE