LIKE ONLINE

Νέα ερωτική φαντασίωση: Από τις σέξι νοσοκόμες, τα αποδυτήρια και τους αστυνομικούς στους... εξωγήινους

Νέα ερωτική φαντασίωση: Από τις σέξι νοσοκόμες, τα αποδυτήρια και τους αστυνομικούς στους... εξωγήινους

Οι σέξι νοσοκόμες και οι «μπρατσαράδες» πυροσβέστες φεύγουν και έρχονται οι εξωγήινοι για να τους αντικαταστήσουν στις ερωτικές φαντασιώσεις των ανδρών και των γυναικών του μέλλοντος.

Αυτό τουλάχιστον προβλέπει ότι θα συμβεί ύστερα από 50 χρόνια διακεκριμένος μελλοντολόγος που ανέλυσε τις τάσεις για το σεξ που κυριαρχούν στις ημέρες μας.

Η εταιρία sex toys και προϊόντων μασάζ LELO συνεργάστηκε με τον μελλοντολόγο Τομ Τσίζραϊτ, ζητώντας του να προβλέψει πώς θα είναι το σεξ ύστερα από 50 χρόνια, σύμφωνα με δημοσίευμα της MailOnline. «Χρησιμοποίησα μια τροποποιημένη διαδικασία σχεδιασμού σεναρίων, ξεκινώντας από τις τωρινές επικρατέστερες τάσεις, τις οποίες επέκτεινα σε ορίζοντα 50 ετών» είπε ο μελλοντολόγος.

Ο Τσίζραϊτ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι πιο δημοφιλείς ερωτικές φαντασιώσεις των ημερών μας, όπως το σεξ με νοσοκόμα ή πυροσβέστη, θα έχουν αντικατασταθεί από άλλες, που θα είναι προσαρμοσμένες στην εξέλιξη της τεχνολογίας. Σε αυτές προέβλεψε ότι θα πρωταγωνιστούν πλάσματα α λα «Ε.Τ. ο εξωγήινος», αλλά και εξωτικοί χαρακτήρες βγαλμένοι από τις ταινίες «Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών». Ο μελλοντολόγος θεωρεί πολύ πιθανό άνδρες και γυναίκες να φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με εξωγήινους. Θα έχουν δε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τη φαντασίωσή τους στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας, φορώντας ειδικά γυαλιά.

Θα μπορούν δε να δώσουν στον εξωγήινο τα χαρακτηριστικά που προτιμούν, δηλαδή κορμί «φλογερής» εξωγήινης ή αρρενωπού εξωγήινου. Η τεχνολογία θα έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, που οι… «σεξωγήινοι» θα εμφανίζονται μπροστά τους εξαιρετικά ρεαλιστικοί. Συνηθισμένη εκτιμάται ότι θα είναι και η φαντασίωση για σεξ με ξωτικά, όπως ήταν ο χαρακτήρας της εκρηκτικής Λιβ Τάιλερ του «Αρχοντα των δαχτυλιδιών».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top