ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτυχημένη χαρακτήρισε την επίσκεψη στην Αυστραλία ο Τατάρ

Επιτυχημένη χαρακτήρισε την επίσκεψη στην Αυστραλία ο Τατάρ

Επιτυχημένη χαρακτήρισε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Αυστραλία.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στα κατεχόμενα, ανέφερε ότι ήταν μια επιτυχημένη επίσκεψη όπου συνάντησε πολίτες που ζουν εκεί και είχε την ευκαιρία να εξηγήσει τα δήθεν «άδικα εμπάργκο» που επιβλήθηκαν στους Τ/κ αλλά και τη νέα πολιτική.

Ο Τατάρ είπε ότι οι άνθρωποι που πήγαν στην Αυστραλία πριν από πολλά χρόνια λόγω των «επιθέσεων της ΕΟΚΑ», κατά τον ίδιο, στην Κύπρο και για άλλους λόγους, έγιναν επιτυχημένοι και ίδρυσαν εταιρείες εκεί.

Είπε ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται για να εκπροσωπηθεί και να ενισχυθεί το ψευδοκράτος παντού. Πρόσθεσε ότι η επίσκεψή του στην Αυστραλία ως «πρόεδρος», κατά τα λεγόμενά του, προκάλεσε δυσφορία στη «Νότια Κύπρο», όπως αναφέρθηκε στην Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, επειδή μίλησε για τη λύση των δύο κρατών.

Υποστήριξε εκ νέου ότι υπάρχουν «δύο χωριστοί λαοί, κράτη και δημοκρατίες» στην Κύπρο και είπε ότι εάν είναι να υπάρξει συμφωνία, αυτά πρέπει να γίνουν αποδεκτά και να υπάρξει συνεργασία.

Είπε ότι το Κυπριακό δεν είναι πολύ γνωστό στην Αυστραλία, και πρόσθεσε ότι εξήγησαν το θέμα εκεί.

Ο Τατάρ είπε ότι, παρόλο που είχε κάποια προβλήματα με τη βίζα, η επίσκεψη στην Αυστραλία ήταν μια επιτυχημένη επίσκεψη καθώς συναντήθηκε μαζί με τους πολίτες.

Ανέφερε ότι και οι προηγούμενοι «πρόεδροι» ήθελαν να επισκεφθούν την Αυστραλία αλλά δεν τα κατάφεραν, και είπε ότι πήρε πρωτοβουλίες αποτελεσματικά μαζί με την Τουρκική Δημοκρατία και έλαβε βίζα.

Ισχυρίστηκε τέλος ότι ήταν σημαντικό να γίνει η επίσκεψη «ως πρόεδρος» και πρόσθεσε ότι είχε επαφές στη Μελβούρνη, την Καμπέρα και το Σίδνεϊ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Εκτός ελέγχου η πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Εγκαταστάθηκε κέντρο ελέγχου - Στη μάχη 13 εναέρια μέσα



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top