LIKE ONLINE

Μήπως είστε καταδικασμένοι να μείνετε μόνοι; Οι θέσεις των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας που το αποδεικνύουν

Μήπως είστε καταδικασμένοι να μείνετε μόνοι; Οι θέσεις των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας που το αποδεικνύουν

Λένε πως η αγάπη κρύβεται στα πιο παράξενα σημεία, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένες πλανητικές θέσεις οι οποίες, σύμφωνα με την αστρολογία, δείχνουν ότι η ψυχή σας μπορεί να μείνει μόνη της για πολύ καιρό ή και για πάντα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα αστρολογικά σημάδια που καταδεικνύουν γιατί μένετε μόνες για καιρό ή βρίσκεται την αληθινή σας αγάπη αργότερα στη ζωή.

Πρώτον, θα χρειαστείτε την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία γέννησής σας για να υπολογίσετε τον γενέθλιο χάρτη σας. Ο γενέθλιος χάρτης σας είναι ουσιαστικά ένας δείκτης του πού βρίσκονταν οι πλανήτες την ακριβή στιγμή που βγήκατε στον κόσμο και μπορεί να αποκαλύψει, αν πιστεύετε σε αυτά, κάθε είδους ευλογίες ή παραξενιές που μπορεί να κουβαλάμε, ενώ μπορούμε να μάθουμε ένα ή δύο πράγματα για το είδος των εξελίξεων στα ερωτικά στη διάρκεια της ζωής μας.

Λάβετε υπόψη σας, βέβαια, ότι οι παρακάτω τοποθετήσεις είναι μόνο ενδείξεις και όχι αδιάψευστες αποδείξεις για τις επιλογές σας.

Ωροσκόπος στον Καρκίνο ή τον Λέοντα

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν τον πλανήτη Κρόνο στον έβδομο οίκο τους, αυτών των συνεργασιών και των συμβολαίων τους.

Γνωστός και ως «ο οίκος του γάμου», ο έβδομος οίκος αποκαλύπτει θέματα που θα είναι παρόντα στις μακροχρόνιες σχέσεις μας. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης των περιορισμών, των καρμικών μαθημάτων και της δύσκολα κερδισμένης ευτυχίας. Σε σχέση με τον Καρκίνο και τον Λέοντα, ο Κρόνος μοιράζει τη σοφία της εμπειρίας όσον αφορά τις σχέσεις.

Ούτε ο Λέων ούτε ο Καρκίνος είναι ζώδια που εμπιστεύονται εύκολα ή είναι πρόθυμα να συμβιβαστούν με λιγότερα από το ιδεώδες του τέλειου έρωτα που έχουν στο μυαλό τους, οπότε συχνά αυτοί οι άνθρωποι θα παραμείνουν μόνοι τους παρά θα επενδύσουν σε έναν χαμένο υποψήφιο ή έναν παταγώδη αποτυχημένο δεσμό.

Οι Λέοντες ωροσκόποι συχνά διαλέγουν συντρόφους που φαίνονται ωραίοι, αλλά δεν είναι καλοί γι’ αυτούς- βάζουν δηλαδή το στυλ και την εμφάνιση, πάνω από την ουσία. Οι Καρκίνοι από την άλλη τείνουν να διαλέγουν συντρόφους που με κάποιο τρόπο τους έχουν ανάγκη. Είναι πληγωμένοι και χρειάζονται βοήθεια.

Και τα δύο ωροσκόπια προορίζονται να μάθουν μέσα από αυτές τις τάσεις και τελικά να τις ξεπεράσουν.

Κρόνος στον έβδομο οίκο

Παρόμοια με το παραπάνω σενάριο, η παρουσία του Κρόνου στον έβδομο οίκο σας γενικά, υποδηλώνει ότι θα κάνετε σοβαρή ή μακροχρόνια σχέση αργότερα στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνετε για πάντα μόνες, αλλά υποδηλώνει ότι η αγάπη θα είναι για σας μια μικρή άσκηση υπομονής και ότι η εμπιστοσύνη είναι δύσκολο να βρεθεί.

Εναλλακτικά, ο Κρόνος στον έβδομο μπορεί να σημαίνει ότι επιλέγετε συντρόφους που δεν αγαπούν τη δέσμευση. Για το δικό σας καλό προσπαθήστε να συναναστρέφεστε ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν, αγαπούν τον εαυτό τους και τους άλλους, ώστε να μην παίρνετε ψίχουλα, τη στιγμή που σας αξίζουν τα πάντα.

Ο χρόνος που θα περάσετε μόνες σας θα σας δώσει μια βαθύτερη αίσθηση του εαυτού σας και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το είδος της σχέσης που θέλετε, και μόλις τη βρείτε, ο Κρόνος θα ανταμείψει τη μακροχρόνια προσπάθεια με σταθερότητα και αγάπη. Για παράδειγμα, ο David Bowie (RIP) είχε τον Κρόνο στον έβδομο και γνώρισε το μοντέλο σύζυγό του, την Iman, μέχρι τα 45 του. Έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του.

Σελήνη στον Σκορπιό

Το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τη συναισθηματική μας φύση και στο ζώδιο του Σκορπιού, το φεγγάρι βρίσκεται σε πτώση ή δεν μπορεί να εκφραστεί πραγματικά ή ξεκάθαρα. Όσοι έχουν τη Σελήνη στον Σκορπιό πρέπει να ξεπεράσουν τον βαθύ φόβο της προδοσίας, πριν μπορέσουν πραγματικά να επενδύσουν σε έναν μακροχρόνιο σύντροφο. Συχνά τα φεγγάρια του Σκορπιού θα προσκολληθούν σε κάποιον άλλον ως ένα είδος περίεργου πειράματος, αλλά δεν θα επιτρέψουν στον εαυτό τους να δείξει αδυναμία ή να ανοιχτεί πλήρως και να είναι ευάλωτος, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να νιώθουν περισσότερη μοναξιά μέσα στη σχέση.

Σελήνη στον Υδροχόο

Σε ένα σταθερό ζώδιο του αέρα, το συναισθηματικό φεγγάρι είναι λίγο έξω από τα νερά του. Όπως το φεγγάρι στον Σκορπιό είναι σίγουρο πως θα το προδώσουν, έτσι και το φεγγάρι στον Υδροχόο περιμένει να παρεξηγηθεί και τελικά να μείνει στην απέξω επειδή είναι ο εαυτός του.

Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της επανάστασης και της αλλαγής και στις σχέσεις συχνά επαναστατεί ενάντια στην ίδια την αγάπη, βλέποντας τη δέσμευση ως ένα είδος περιορισμού και τον συμβιβασμό ως τον θάνατο του εαυτού του. Οι περιοριστικές πεποιθήσεις του εμποδίζουν την ικανότητά του να εμβαθύνει ή να διανύσει την απόσταση που χρειάζεται για να χτίσει μία σχέση.

Αφροδίτη στον Κριό, τον Δίδυμο ή την Παρθένο

Ο πλανήτης Αφροδίτη, που πήρε το όνομά του από τη θεά του έρωτα, αφορά στο στυλ της έλξης και της προσκόλλησης.

Όσοι έχουν γεννηθεί με Αφροδίτη στους Κριούς και τους Διδύμους είναι πιθανό να κάνουν πολλές σχέσεις στη ζωή τους, αλλά δύσκολα θα καταλήξουν στη μία και σοβαρή. Τόσο οι Κριοί όσο και οι Δίδυμοι είναι επιρρεπείς στην πλήξη και παίρνουν δύναμη από την ανανέωση. Έτσι είναι πιο πιθανό να μένουν μόνοι παρά να επιμείνουν όταν τα πράγματα βρίσκονται σε τέλμα και νιώθουν ανία.

Το ίδιο ισχύει και όταν η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι ή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της ξαφνικής αλλαγής και της αναστάτωσης. Η επιρροή του Ουρανού χαρακτηρίζει ένα άτομο που εκτιμά την ελευθερία έναντι της σταθερότητας και την αλλαγή έναντι της ρουτίνας.

Η Αφροδίτη λέγεται ότι βρίσκεται σε πτώση στο ζώδιο της Παρθένου, ένα ζώδιο που διακρίνεται για τα υψηλά του πρότυπα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να είναι επικριτική και να εκνευρίζεται εύκολα από την αποτυχία του συντρόφου της – ειδικά αν αυτός δεν αγγίζει το τέλειο. Συχνά όσοι έχουν αυτήν την όψη στον γενέθλιο χάρτη τους καταλήγουν μόνοι σε όλη τους τη ζωή.

 ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top