ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The Capital Mansions: Η Νέα Εποχή Κατοικίας στον Λυκαβητό

The Capital Mansions: Η Νέα Εποχή Κατοικίας στον Λυκαβητό

Με το νέο οικιστικό έργο της The Capital Mansions, η Photos Photiades Homes σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ποιότητα και σχεδιασμό κτιρίων στην περιοχή Λυκαβηττού στην Λευκωσία.

Σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, τον κεντρικό άξονα που διασχίζει την καρδιά της Λευκωσίας, οι κάτοικοι του The Capital Mansions θα απολαμβάνουν μια ζηλευτή κεντρική τοποθεσία.

Για τον σχεδιασμό του έργου, η Photos Photiades Homes συνεργάστηκε με το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Maratheftis Architect Studio, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και μοντέρνου οικιστικού έργου. Η βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου είναι εμφανής σε κάθε πτυχή του σχεδιασμού, από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια που μεγιστοποιούν τους εσωτερικούς χώρους έως τις ευρύχωρες βεράντες που ενώνουν απρόσκοπτα το εξωτερικό με το εσωτερικό περιβάλλον. Η αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια και το στυλ, σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή επιλογή πολυτελών υλικών, δίνουν μια αίσθηση κομψότητας και ποιότητας σε όλο τον χώρο. Η παλέτα υλικών περιλαμβάνει ξύλινα δάπεδα, μεγάλα παράθυρα που μεγιστοποιούν την είσοδο του φυσικού φωτός, εργονομικές κουζίνες και ντουλάπες που βελτιώνουν την εμπειρία των κατοίκων στο σπίτι τους.

Το The Capital Mansions αποτελείται από 12 πολυτελή διαμερίσματα με δύο ή τρία υπνοδωμάτια, καλύπτοντας εσωτερικούς χώρους από 124 έως 160 τετραγωνικά μέτρα.

Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά διαμερισμάτων υψηλής ποιότητας, όπως φωτοβολταϊκά για κάθε διαμέρισμα, κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας, υποδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, θερμομονωτικές πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, ηλεκτρικές περσίδες στα παράθυρα των υπνοδωματίων, θυροτηλεόραση και αυτόματη ηλεκτρική πόρτα για τον χώρο στάθμευσης.

Η Photos Photiades Homes είναι μέλος του Photos Photiades Group και επικεντρώνεται στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας οικιστικών έργων. Η εταιρεία διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα, την πελατοκεντρική προσέγγιση, την αδιαπραγμάτευτη επιχειρηματική ηθική, τις διαχρονικές αξίες και τη διαφάνεια σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα photiadeshomes.com ή επικοινωνήστε στο +35722452000.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top