Φωτιά στον Αγ. Σιλά: Κινδυνεύουν υποστατικά - Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Φωτιά στον Αγ. Σιλά: Κινδυνεύουν υποστατικά - Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Άγιο Σιλά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Συνολικά στο περιστατικό επιχειρούν 10 πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία από Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο, Λευκωσία και ΕΜΑΚ, 2 από το Τμήμα Δασών, 2 προωθητές γαιών, 1 Φ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας, 1 εκσκαφέας και βυριοφόρο από Επαρχιακή Διοίκηση ως επίσης ομάδες πυρόσβεσης από τα οργανωμένα εθελοντικά σύνολα από Support Cy, Kitas weather, ETEA και SOS. Επιπρόσθετα ενεργοποιήθηκαν και τα 2 ελικόπτερα των Βρετανικών Βάσεων.

Παράλληλα προστατεύνται υποστατικά.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE