Θεσσαλονίκη: 34χρονος επιχείρησε να βιάσει γυναίκα σε είσοδο πολυκατοικίας- Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

Θεσσαλονίκη: 34χρονος επιχείρησε να βιάσει γυναίκα σε είσοδο πολυκατοικίας- Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο πλαίσιο περιπολίας τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, ξημερώματα της 31-05-2024, αντιλήφθηκαν γυναίκα να αναζητά βοήθεια.

Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού προέκυψε ότι, λίγο πριν, 34χρονος αλλοδαπός την ακολούθησε εντός οικοδομής που διαμένει και με συνεχή χρήση σωματικής βίας την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα.

Η παθούσα, η οποία είναι 33χρονη αλλοδαπή γυναίκα, κατάφερε να εξέλθει της πολυκατοικίας, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν άμεσα τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE