ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Στη σύλληψη 16χρονου, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου. Με τη σύλληψη του 16χρονου, ο αριθμός των συλλήψεων για τις πιο πάνω υποθέσεις, ανέρχεται πλέον στις τέσσερις, αφού τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα τρία πρόσωπα.

Πρόκειται για τρεις άνδρες, ηλικίας 25, 18 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της 30ης Μαΐου, μετά από πληροφορία, ότι νεαρά πρόσωπα κινούνταν ύποπτα στην περιοχή της Αγίας Νάπας. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ από τη συνέχιση των αστυνομικών εξετάσεων εξασφαλίστηκε εναντίον τους μαρτυρία, ότι εμπλέκονται σε αριθμό υποθέσεων κλοπών από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν μεταξύ 25 και 30 Μαΐου 2024, στην Αγία Νάπα.

Την ίδια στιγμή εναντίον του 16χρονου, αλλά και του 18χρονου, διερευνάται άλλη μια παρόμοιας φύσεως υπόθεση, που διαπράχθηκε, στη Λάρνακα.

Η νέα υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το βράδυ της 30 ης Μαΐου 2024, από κάτοικο Λάρνακας, σύμφωνα με τον οποίο, το απόγευμα της ίδιας μέρας, άγνωστοι έκλεψαν από το αυτοκίνητό του, χρηματικό ποσό, ύψους €6,400. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στη Λάρνακα.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λάρνακας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 18χρονου και του 16χρονου, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα τετραήμερης κράτησης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας και το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Σε μια άλλη εξέλιξη, το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, εξέδωσε χθες διάταγμα τριήμερης κράτησης, εναντίον 17χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της 30ης Μαΐου, 2024, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο, που διαπράχθηκε στις 29 Μαΐου 2024, στην Αγία Νάπα.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top