ΔΙΕΘΝΗ

Ψάχνουν γυναίκα... αράχνη στη Βραζιλία: Φίλησε τον επιχειρηματία φίλο της και του έδωσε δηλητηριασμένο γλυκό

Ψάχνουν γυναίκα... αράχνη στη Βραζιλία: Φίλησε τον επιχειρηματία φίλο της και του έδωσε δηλητηριασμένο γλυκό

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η βραζιλιάνικη αστυνομία για τον εντοπισμό της Τζούλια Κάτερμολ που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον επιχειρηματία φίλο της, Λουίζ Όρμοντ.

Βίντεο που έχουν δημοσιεύσει τοπικά μέσα ενημέρωσης, δείχνει το ζευγάρι να είναι σε ένα ασανσέρ και να φιλιέται με τον άνδρα να κρατάει ένα γλυκό το οποίο πιστεύεται πως είχε κάποιου είδους δηλητήριο μέσα. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό βραζιλιάνικο επιδόρπιο.

Οι γείτονες του Λουίζ κάλεσαν την αστυνομία για την άσχημη μυρωδιά που προερχόταν από το σπίτι του στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί και μπήκαν μέσα, τον βρήκαν νεκρό και σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Η νεκροψία-νεκροτομή δεν μπόρεσε να βρει την αιτία του θανάτου του, αν και βρέθηκε σοκολάτα στο πεπτικό του σύστημα. Για αυτό, η αστυνομία πιστεύει ότι ο Λουίζ δηλητηριάστηκε από τη φίλη του, Τζούλια, η οποία ήταν μαζί του.

Η αστυνομία πήρε μια κατάθεση από τη Suyany Breschak, η οποία είναι υπό κράτηση και κατονομάζεται ως συνεργός της Τζούλια. Η Suyany ισχυρίζεται πως το γλυκό είχε μέσα 50 θρυμματισμένα δισκία φαρμάκου που περιείχε μορφίνη και αγόρασε από ένα φαρμακείο εννέα ημέρες πριν τον θάνατό του.

Το σώμα του Όρμοντ βρέθηκε στο πάτωμα. Μάλιστα, η αστυνομία πιστεύει ότι η Κάτερμολ έμεινε με τον νεκρό άνδρα όλο το Σαββατοκύριακο αφού εθεάθη να φεύγει το πρωί της Δευτέρας κρατώντας βαλίτσες.

Ο θυρωρός του κτιρίου του Λουίζ είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας «φαινόταν να είναι υπό την επήρεια κάποιου φαρμάκου ή ναρκωτικών». Πρόσθεσε ότι η Κάτερμολ φαινόταν νευρική όταν την είδε τελευταία φορά και ισχυρίστηκε ότι του είπε πως ο φίλος της ήταν «άρρωστος στο κρεβάτι στο σπίτι».

Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε: «Αυτό που συνέβη δείχνει ότι έγινε με εξαιρετική ψυχρότητα. Έμεινε μέσα στο διαμέρισμα του θύματος, μαζί με το πτώμα, για περίπου τρεις ημέρες. Εκεί κοιμήθηκε δίπλα στο πτώμα, έφαγε, έκανε γυμναστική».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top