ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Μιχαλολιάκος: Επιστρέφει στις φυλακές ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Νίκος Μιχαλολιάκος: Επιστρέφει στις φυλακές ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής

Επιστρέφει στις φυλακές ο πρώην αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λαμίας το οποίο ακύρωσε την προσωρινή απόλυσή του.

Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο Εφετών υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, αποφάνθηκε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος πρέπει να παραμείνει έγκλειστος.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εκτίει ποινή κάθειρξης 13 ετών και 6 μηνών για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

Υπενθυμίζεται ότι την προσωρινή απόλυση του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση, διακόπτοντας την κράτηση του με την επιβολή των περιοριστικών όρων της:

1) απαγόρευσης εξόδου από την περιφέρεια της επικράτειας του νομού Αττικής,

2) εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα τόπου διαμονής του (Πεύκη) μια φορά τον μήνα και

3) μη συναναστροφής με συγκατηγορουμένους για τη συγκεκριμένη ποινική υπόθεση για την οποία φυλακίστηκε

Όμως, ο αντεισαγγελέας Εφετών Λαμίας Νικήτας Θεολογίτης άσκησε έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο κρίθηκε αποφυλακιστέως ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αναλυτικότερα, το δικαστικό συμβούλιο των Εφετών συμφωνώντας με τον εισαγγελέα, έκρινε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ, παρά την δίκη και την καταδίκη του και ως εκ τούτου, εμφανίζεται αμετανόητος και εξ αυτού ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Έτσι, μετά την έκδοση του βουλεύματος η κράτηση Νίκου Μιχαλολιάκου θα συνεχιστεί κανονικά, έως ότου εκτίσει την ποινή του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top