Άγιος Συλάς: Κραυγή απόγνωσης από ιδιοκτήτρια υποστατικού - «Oι κόποι μιας ζωής λεηλατούνται»

Άγιος Συλάς: Κραυγή απόγνωσης από ιδιοκτήτρια υποστατικού - «Oι κόποι μιας ζωής λεηλατούνται»

Για την φωτιά που επηρέασε υποστατικά μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», η σύζυγος του ιδιοκτήτη υποστατικού στον Άγιο Συλά, Ιάκωβου Κουμή, η οποία εξιστόρησε τις στιγμές που βίωσε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, «όλα στο υποστατικό ήταν νόμιμα και υπήρχε άδεια εμπορίας ξυλείας και άδεια εμπορίας καυσόξυλων».

Παράλληλα σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ακόμη το κόστος των ζημιών διότι δεν έχει γίνει καταγραφή προσθέτοντας ότι ανέφερε σε λειτουργό της Επαρχιακής Διοίκησης ότι, «επιτήδειοι άρχισαν να λεηλατούν, Τουρκοκύπριοι εισέρχονται στο υποστατικό και κλέβουν».

Φανερά συγκινημένη, ανέφερε ότι «οι κόποι μιας ζωής λεηλατούνται», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Αντωνίου: Είχε προειδοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία για υβριδική επίθεση - «Ενδέχεται να ακολουθήσουν κι άλλα βίντεο»

Σε δημόσια τοποθέτηση με σαφείς αιχμές και προειδοποιήσεις προχώρησε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, αναφερόμενος στη διαρροή του επίμαχου βίντεο που προκάλεσε πολιτικές αντιδράσεις και δημόσια συζήτηση τις τελευταίες ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE