ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρίστος Χρίστου στο Podcast του «T» - «Σε ψηφοδέλτια του κόμματος έχουμε πρώην μέλη του ΑΚΕΛ»

Χρίστος Χρίστου στο Podcast του «T» - «Σε ψηφοδέλτια του κόμματος έχουμε πρώην μέλη του ΑΚΕΛ»

Τυπικές οι σχέσεις με την Αννίτα - «Η λογική της ΕΔΕΚ θυμίζει νηπιαγωγείο»

Η εκλογή Ευρωβουλευτή για πρώτη φορά, αλλά και η αυξημένη παρουσία σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα είναι το διακύβευμα των εκλογών της 9ης Ιουνίου, για το ΕΛΑΜ.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, απαντά σε όλα τα ερωτήματα, στο Podcast του «T». Τι λέει για τις επιθέσεις των άλλων κομμάτων εναντίον του ΕΛΑΜ, για τη σχέση του με την Αννίτα Δημητρίου και πώς χαρακτηρίζει τις επιθέσεις από πλευράς ΕΔΕΚ. Γιατί απορρίπτει τον χαρακτηρισμό «ακροδεξιό κόμμα» και πώς δικαιολογεί τη συμπερίληψη του Μάριου Πελεκάνου στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του.

«Μας έχουν θέσει στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας»

«Τα υπόλοιπα κόμματα έχουν θέσει το ΕΛΑΜ στο επίκεντρο των Ευρωεκλογών. Στο επίκεντρο αυτής της προεκλογικής εκστρατείας. Τόσο τα μεγαλύτερα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ αλλά και τα αμέσως επόμενα. Σε όποια δημόσια συζήτηση και αν έχουν βρεθεί θέτουν το ΕΛΑΜ στο επίκεντρο. Από τη μία αυτό δείχνει πόσο αποτελεσματικά εργαζόμαστε. Από την άλλη, ένα τραγικό αυτής της κατάστασης είναι ότι δεν έχουν καταφέρει όλες οι πολιτικές δυνάμεις, να στείλουν ένα σαφές πολιτικό μήνυμα στους πολίτες, για το ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών».

«Δεξιά δεν είναι μόνο ο ΔΗΣΥ»

«Ανήκουμε στην ευρύτερη λαϊκή δεξιά. Σήμερα, στα ψηφοδέλτια των τοπικών εκλογών σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα έχουμε ανθρώπους οι οποίοι προέρχονται και από την Αριστερά και από τη Δεξιά»

«Δεν επενδύουμε σε κανένα φόβο»

«Το μεταναστευτικό είναι υπαρκτό πρόβλημα. Έχει προεκτάσεις σε πολλούς τομείς. Δημιουργεί μια κοινωνική αναταραχή και εμείς το εξετάζουμε ως πρόβλημα εθνικής ασφάλειας».

«Η σχέση μας με την Αννίτα Δημητρίου είναι τυπικές»

«Ναι, θεωρούμε την Αννίτα Δημητρίου πολέμιο του ΕΛΑΜ ως έναν βαθμό όπως και τους υπόλοιπους προέδρους κομμάτων που προσπαθούν να καταλογίσουν πράγματα στο ΕΛΑΜ, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει έλλειψη βασικών πολιτικών επιχειρημάτων».

«Άλλα κόμματα μας αντιγράφουν»

«Είναι άλλα κόμματα που αντέγραψαν τις πολιτικές του ΕΛΑΜ. Υιοθετούν πολιτικές δικές μας. Η λογική που ακολουθεί η ΕΔΕΚ θυμίζει νηπιαγωγείο. ‘Μου έχουν κλέψει κάτι’. ‘Το παιχνίδι είναι δικό μου’. Οι προτάσεις στην πολιτική είναι για να υιοθετούνται».

«Είμαστε αντίθετοι στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

«Θεωρούμε ότι παραβιάζουν πρωτίστως ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών που θα υιοθετηθούν και θα μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Η ΛΟΑΤΚΙ ατζέντα είναι επέμβαση, στην ουσία, σε ζητήματα που άπτονται της παιδείας».

Δείτε ολόκληρο το podcast ΕΔΩ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top