ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mήνυμα Αννίτας προς συναγερμικούς: «Οι εκλογές δεν είναι ο χώρος για πειραματισμούς»

Mήνυμα Αννίτας προς συναγερμικούς: «Οι εκλογές δεν είναι ο χώρος για πειραματισμούς»

Οι εκλογές δεν είναι ο χώρος για πειραματισμούς, τώρα κρίνεται η εικόνα και η θέση της χώρας μας στην Ευρώπη, αναφέρει σε μήνυμα της για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου.

Τώρα ήρθε η στιγμή, σημειώνει, να μας δώσετε τη δύναμη να υπερασπιστούμε την Κύπρο μας και να πορευτούμε μπροστά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

«Η Κύπρος μας αντιμετωπίζει σήμερα τεράστιες προκλήσεις: για το μεταναστευτικό, την ακρίβεια, την ανάπτυξη. Για όλα αυτά χρειάζεται να ενισχύσουμε την επιρροή μας στην Ευρώπη. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε περισσότερα για την πατρίδα μας», προσθέτει.

Το χειρότερο σενάριο, επισημαίνει, είναι να δείξουμε ότι η Κύπρος απομονώνεται και απομακρύνεται από τους Ευρωπαίους συμμάχους μας.

«Λίγους μήνες πριν μου δώσατε ισχυρή εντολή: να ανανεώσουμε το κόμμα μας, να διασφαλίσουμε την πορεία των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που πετύχαμε. Να αλλάξουμε την Κύπρο με ευθύνη και σταθερότητα. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και εγώ προσωπικά παίρνουμε σοβαρά το μήνυμα που μας μεταφέρετε καθημερινά. Και σας διαβεβαιώ ότι θα είναι ο οδηγός μου για να αλλάξουμε ό,τι μας απογοητεύει», αναφέρει.

«Την Κυριακή 9 Ιουνίου», σημειώνει, «ψηφίζουμε Δημοκρατικό Συναγερμό! Γιατί δυνατός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει δυνατή Κύπρος στην Ευρώπη!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσε



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top