Υπουργός Γεωργίας: Στην Κύπρο εντός του μήνα έξι πτητικά μέσα - Ενίσχυση μέσων πυρόσβεσης

Υπουργός Γεωργίας: Στην Κύπρο εντός του μήνα έξι πτητικά μέσα - Ενίσχυση μέσων πυρόσβεσης

Έξι πτητικά μέσα, τα οποία εκμίσθωσε η Κυπριακή Δημοκρατία, αναμένεται να φτάσουν στην Κύπρο εντός Ιουνίου, για να συμβάλουν στις προσπάθειες αντιμετώπισης των πυρκαγιών.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου ανέφερε ότι τέσσερα αεροπλάνα θα φτάσουν από την Αυστραλία και δύο από χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ανέφερε επίσης ότι υπήρξε επαφή και με άλλες χώρες της περιοχής, οι οποίες εξέφρασαν προθυμία να αποστείλουν πτητικά μέσα στην Κύπρο για κατάσβεση πυρκαγιών, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE