Εκλογές 2024: Τα ψηφοδέλτια που θα λάβει ο ψηφοφόρος και τα χρώματα τους

Εκλογές 2024: Τα ψηφοδέλτια που θα λάβει ο ψηφοφόρος και τα χρώματα τους

Ο ψηφοφόρος θα λάβει μέχρι έξι ψηφοδέλτια στις δημαρχούμενες περιοχές για την εκλογή μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Δημοτικών συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Στις κοινότητες θα λάβει μέχρι τέσσερα ψηφοδέλτια για την εκλογή μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Κοινοτάρχη, μελών Κοινοτικού Συμβουλίου

Για τους ημικατεχόμενους Δήμους οι πολίτες λαμβάνουν ψηφοδέλτια για την εκλογή Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Δημοτικών συμβούλων και μελών Σχολικών Εφορειών,

Όσον αφορά τα ειδικά εκλογικά κέντρα για τους κατεχόμενους Δήμους και Κοινότητες, οι πολίτες λαμβάνουν, ανάλογα με την περίπτωση, ψηφοδέλτια για την εκλογή Δημάρχου, Δημοτικών συμβούλων και μελών Σχολικών Εφορειών ή

Τα χρώματα των ψηφοδελτίων, για τα Μέλη Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι μπλε, Προέδροι Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης μωβ, Δημάρχοι κίτρινο, Αντιδημάρχοι καφέ, Δημοτικοί Σύμβουλοι λευκό, Μέλη Σχολικών Εφορειών πράσινο, Κοινοτάρχες πορτοκαλί, Μέλη Κοινοτικών Συμβουλίων γκρίζο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE