ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέα κίτρινη προειδοποίηση – Πότε κατεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται βροχές – Όσα αναφέρει στο «Τ» Μετεωρολογικός Λειτουργός

Έρχεται νέα κίτρινη προειδοποίηση – Πότε κατεβαίνει η θερμοκρασία και έρχονται βροχές – Όσα αναφέρει στο «Τ» Μετεωρολογικός Λειτουργός

Υψηλές είναι οι θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες ειδικά από την 1η Ιουνίου που επίσημα μπήκαμε στην καλοκαιρινή περίοδο.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Ανώτερος Μετεωρολογικός Λειτουργός, Μιχάλης Μούσκος, ανέφερε ότι αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη αναμένονται θερμοκρασίες μέχρι και 42 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 37 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά.

Όπως σημείωσε ο κ. Μούσκος, προειδοποιήσεις για υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να εκδοθεί σήμερα το απόγευμα και θα ισχύσει από αύριο Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Παράλληλα ανέφερε ότι και τις επόμενες μέρες μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθούν νέες προειδοποιήσεις.

Επιπρόσθετα συμπλήρωσε ότι το Σάββατο αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των τεσσάρων βαθμών στο εσωτερικό και δύο με τριών βαθμών στα παράλια.

Την Κυριακή, όπως ανέφερε, αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Οι βροχές αναμένεται να μας επηρεάσουν γύρω στο μεσημέρι και απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής.

Επίσης όπως δήλωσε ο κ. Μούσκος, οι κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες είναι 32 – 33 βαθμούς στο εσωτερικό και 27 -29 βαθμούς στα παράλια.

Όσον αφορά τα βράδια, όπως σημείωσε ο Μετεωρολογικός Λειτουργός, η πτώση της θερμοκρασίας κυμαίνεται σε καλά επίπεδα επειδή δεν υπάρχει υγρασία ενώ πρόσθεσε ότι απόψε αναμένονται θερμοκρασίες 24 -25 βαθμών.

Τέλος, ανέφερε ότι σκόνη η οποία έρχεται από την Βόρεια Αφρική και συνοδεύει την θερμή αέρια μάζα θα υπάρχει μέχρι και την Παρασκευή, ωστόσο, όπως συμπλήρωσε είναι ελαφρώς πιο πάνω από τα επιτρεπτά όρια, κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top