Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Άγιο Επιφάνιο Ορεινής - Κατέκαψε χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στον Άγιο Επιφάνιο Ορεινής - Κατέκαψε χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά  στα όρια της κοινότητας Αγίου Επιφανίου Ορεινής αφού έκαψε έκταση 1,5 εκταρίου καλυμμένη με χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών.     

Όπως αναφέρεται, κατά τις 15:40 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην κοινότητα Αγίου Επιφανίου Ορεινής η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:45, αφού έκαψε έκταση 1,5 εκταρίου καλυμμένη με χαμηλή άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα.     

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 12 άτομα του Τμήματος Δασών με πέντε πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και 10 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, αναφέρεται, και ότι στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν επίσης κάτοικοι της κοινότητας Αγίου Επιφανίου.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για επιτήρηση της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.