Κύπριος είναι άστεγος 5 μήνες: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι ενήμερες και δεν έχουν κάνει κάτι»

Κύπριος είναι άστεγος 5 μήνες: «Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι ενήμερες και δεν έχουν κάνει κάτι»

Με ένα μήνυμα γεμάτο απογοήτευση και οργή, εθελοντική ομάδα, δημοσιοποίησε μια περίπτωση Κύπριου αστέγου.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα «For a better World» , Κύπριος πολίτης , λήπτης Ε.Ε.Ε, είναι άστεγος τους τελευταίους πέντε μήνες. Οπως αναφέρει η ανάρτηση οι αρμόδιες αρχές είναι ενήμερες για την κατάσταση του, ωστόσο δεν έχουν προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση ο Κύπριος πολίτης «Δεν μπορεί να εργαστεί λόγω πολλών προβλημάτων που έχει, λαμβάνει ΕΕΕ αλλά δεν μπορεί να βρει στέγη που να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ικανότητες του για πληρωμή ενοικίου και εννοείται να μένουν και λεφτά ώστε να καλύψει τα τρέχοντα έξοδα του φαγητό ηλεκτρισμό κοκ .
 
Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι ενήμερες για την κατάσταση και δεν έχει γίνει καμιά ενέργεια. Φαντάζομαι όταν βρεθεί νεκρός από την ζέστη ή από κάποια ασθένεια θα λέμε τι κρίμα που ήταν και ΑΝ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE