ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή 43χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη - Γκρέμισε την πόρτα για να μπει στο διαμέρισμα

Στη φυλακή 43χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη - Γκρέμισε την πόρτα για να μπει στο διαμέρισμα

Στη φυλακή στέλνει με απόφασή του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο έναν 43χρονο που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση, με το δικαστήριο να του επιβάλει συνολική ποινή φυλάκισης 19 μηνών. Το δικαστήριο αποφάσισε να μην χορηγήσει αναστολή στην εκτέλεση της ποινής, καθώς ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές Αρχές, με αποτέλεσμα μόλις εντοπιστεί θα συλληφθεί για να οδηγηθεί στις φυλακές.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 50χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα του 43χρονου συντρόφου της, όλα έγιναν στις 30 Ιανουαρίου του 2023 όταν ο κατηγορούμενος μετέβη στην οικεία της υπό κατάσταση μέθης και μόλις εισήλθε στον εσωτερικό χώρο ξεκίνησε να την βρίζει αισχρά και να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει. Αφού δεν «εκτονώθηκε» με τις φωνές και τις απειλές, ο κατηγορούμενος ξεκίνησε να χτυπά με γροθιές τη γυναίκα στο πρόσωπο, στη κοιλιά και το σώμα με αποτέλεσμα η 50χρονη να πέσει στο έδαφος μη μπορώντας να αντιδράσει.

Η παθούσα κατέθεσε στο δικαστήριο πως ο κατηγορούμενος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και ότι μέχρι να το πράξει θα μεταβαίνει στο σπίτι της για να την ξυλοκοπεί, ενώ της είπε πολλές φορές ότι είναι ιερόδουλη.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, λίγες ημέρες πριν το επίμαχο περιστατικό, ο 43χρονος είχε πάει από το σπίτι της και έσπασε την εξώπορτα της οικίας, την ώρα που μέσα ήταν τα δύο τους παιδιά. «Αυτό το έκανε γιατί δεν τον άφηνα να μπει μέσα» είπε η γυναίκα.

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος, με καταγωγή από τη Γεωργία, δεν παρέστη στο δικαστήριο, ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο και έτσι δικάστηκε ερήμην. Σύμφωνα με τη παθούσα, ο άντρας έχει φύγει μόνιμα στο εξωτερικό ενώ έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά του.

Μετά τη σύλληψή του, τον Φεβρουάριο του 2023, ο 43χρονος είχε οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top