LIKE ONLINE

Peaky Blinders: Η ταινία θα προβληθεί τελικά στο Netflix;

Peaky Blinders: Η ταινία θα προβληθεί τελικά στο Netflix;

H εξαιρετική σειρά «Peaky Blinders» τελείωσε πριν από δύο χρόνια, όμως ο δημιουργός της σειράς εργάζεται εδώ και καιρό πάνω σε μια συνέχεια. Το Netflix ανακοίνωσε λοιπόν πριν μερικές ώρες, πως η ταινία που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά, θα προβληθεί τελικά στη δική του πλατφόρμα.

Όπως αναφέρει το δίκτυο: «Ο Tommy Shelby επιστρέφει. Μια ταινία Peaky Blinders με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy έρχεται στο Netflix. Φαίνεται ότι ο Tommy Shelby δεν είχε τελειώσει μαζί μου… Είναι πολύ ευχάριστο να ξανασυνεργάζομαστε με τον Steven Knight και τον Tom Harper για την κινηματογραφική εκδοχή του Peaky Blinders. Αυτό είναι για τους θαυμαστές».

Ο Steven Knight είχε δώσει πριν καιρό, κάποιες πληροφορίες για το πρότζεκτ. Με πρωταγωνιστές τους Cillian Murphy, Helen McCrory, Paul Anderson, Sophie Rundle, Finn Cole, Kate Phillips, Natasha O’Keeffe, Aidan Gillen, Jack Rowan, Charlie Murphy, Kingsley Ben-Adir, Harry Kirton, Packy Lee, Ned Dennehy, Ian Peck και Benjamin Zephaniah, το δράμα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και ακολουθεί μια ιρλανδική οικογένεια γκάνγκστερ που ζει στην Αγγλία.

Ο Knight έδωσε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή του Peaky Blinders, σύμφωνα με τους Radio Times:

«Αυτή τη στιγμή δουλεύω πάνω στα τελευταία κομμάτια του. Απλά κάθομαι στο πληκτρολόγιο και ξεκινάω. Είναι λίγο σαν να έχω ένα όνειρο, για μένα. Κάθεσαι εκεί και σου έρχονται όλα αυτά τα πράγματα, και μετά τα διαβάζεις και σκέφτεσαι: “Είναι πολύ καλό – αλλά από πού προήλθε;”. Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα στα μέσα του επόμενου έτους”.

Η ταινία θα εξελίσσεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ο Knight λέει ότι θα είναι «ίδια αλλά διαφορετική από τη σειρά οι θεατές θα πρέπει να περιμένουν το απροσδόκητο».

ΠΗΓΗ: watchandchill

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top