«Ανάσα» για καταναλωτές: Έρχονται σύντομα μειώσεις στο ρεύμα - Ελαφρώς αυξημένες οι τιμές Ιουνίου

«Ανάσα» για καταναλωτές: Έρχονται σύντομα μειώσεις στο ρεύμα - Ελαφρώς αυξημένες οι τιμές Ιουνίου

Καλά τα νέα για την τιμή ρεύματος στην Κύπρο, αφού σύντομα θα έρθουν μειώσεις, κάτι που αναμένεται να δώσει «ανάσα» στους καταναλωτές που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν λόγω της ακρίβειας.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, οι τιμές Ιουνίου είναι σταθεροποιημένες, σημειώνοντας ωστόσο μια μικρή αύξηση.

«Οι τιμές του Ιούνη είναι σταθεροποιημένες. Έχουν μια αύξηση του 1,5%, δηλαδή από 235 ευρώ την διμήνια, έγιναν 239 ευρώ την διμήνια για 800 κιλοβατώρες», εξήγησε.

Ωστόσο, η κα. Παπαδοπούλου επεσήμανε ότι αναμένεται να υπάρξουν μειώσεις λόγω της πτωτικής πορείας που καταγράφουν οι τιμές καύσιμων.

«Οι τιμές καυσίμων σημειώνουν μείωση, οπότε σύντομα θα έχουμε και εμείς μείωση. Αργούν λίγο σε εμάς επειδή η ΑΗΚ έχει αποθέματα», πρόσθεσε.

Καταληκτικά, ερωτηθείσα αν γνωρίζουμε το ποσοστό της μείωσης, η κα. Παπαδοπούλου ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πούμε πόση θα είναι η μείωση, γιατί η αναπροσαρμογή της τιμής γίνεται τέλος του κάθε μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE