ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Ανάσα» για καταναλωτές: Έρχονται σύντομα μειώσεις στο ρεύμα - Ελαφρώς αυξημένες οι τιμές Ιουνίου

«Ανάσα» για καταναλωτές: Έρχονται σύντομα μειώσεις στο ρεύμα - Ελαφρώς αυξημένες οι τιμές Ιουνίου

Καλά τα νέα για την τιμή ρεύματος στην Κύπρο, αφού σύντομα θα έρθουν μειώσεις, κάτι που αναμένεται να δώσει «ανάσα» στους καταναλωτές που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν λόγω της ακρίβειας.

Μιλώντας στο ThemaOnline, η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, οι τιμές Ιουνίου είναι σταθεροποιημένες, σημειώνοντας ωστόσο μια μικρή αύξηση.

«Οι τιμές του Ιούνη είναι σταθεροποιημένες. Έχουν μια αύξηση του 1,5%, δηλαδή από 235 ευρώ την διμήνια, έγιναν 239 ευρώ την διμήνια για 800 κιλοβατώρες», εξήγησε.

Ωστόσο, η κα. Παπαδοπούλου επεσήμανε ότι αναμένεται να υπάρξουν μειώσεις λόγω της πτωτικής πορείας που καταγράφουν οι τιμές καύσιμων.

«Οι τιμές καυσίμων σημειώνουν μείωση, οπότε σύντομα θα έχουμε και εμείς μείωση. Αργούν λίγο σε εμάς επειδή η ΑΗΚ έχει αποθέματα», πρόσθεσε.

Καταληκτικά, ερωτηθείσα αν γνωρίζουμε το ποσοστό της μείωσης, η κα. Παπαδοπούλου ανέφερε ότι δεν μπορούμε να πούμε πόση θα είναι η μείωση, γιατί η αναπροσαρμογή της τιμής γίνεται τέλος του κάθε μήνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top