ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κάντε παιχνίδι στο ανοιχτό για το κοινό γήπεδο Padel της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Κάντε παιχνίδι στο ανοιχτό για το κοινό γήπεδο Padel της Μαρίνας Αγίας Νάπας

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας γηπέδου Padel στις εγκαταστάσεις της, προσφέροντας μια μοντέρνα και διασκεδαστική αθλητική δραστηριότητα στους ενοίκους της μαρίνας, στους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα σκαφών, καθώς και τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Το νέο γήπεδο, που βρίσκεται σε προνομιακή θέση - ακριβώς απέναντι από την κεντρική είσοδο της μαρίνας, δίπλα από το VIP πάρκινγκ, θα παραμένει ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας ευελιξία στους αθλητές κάθε ηλικίας και επιπέδου. Οι παίκτες μπορούν να  κάνουν κράτηση διαδικτυακά για το γήπεδο μέσω της εφαρμογής PLAYTOMIC, όπου θα γίνεται και η πληρωμή. Μετά την κράτηση, λάμβάνουν έναν κωδικό εισόδου τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν για να ανοίξουν την πόρτα αλλά και τα φώτα του γηπέδου, καθιστώντας τη διαδικασία πλήρως αυτοματοποιημένη και εύκολη.

Για τους παίκτες που χρειάζονται εξοπλισμό, η Μαρίνα Αγίας Νάπας θα παρέχει επίσης τη δυνατότητα ενοικίασης ρακετών και αγοράς μπαλών padel, σε λογική τιμή, εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτα το ανερχόμενο αυτό άθλημα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας κ. Σταύρος Καραμοντάνης, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε αυτή τη νέα αθλητική εγκατάσταση στους επισκέπτες μας. Το Marina Padel Court της Μαρίνας Αγίας Νάπας είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια κορυφαία εμπειρία στους παίκτες μέσα από ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα, συνδυάζοντας διασκέδαση και φυσική δραστηριότητα, και είμαστε βέβαιοι ότι θα αγαπηθεί από όλους».

Το Padel είναι ένα συναρπαστικό και δυναμικό άθλημα που συνδυάζει στοιχεία από το τένις και το σκουός. Παίζεται σε μικρότερο γήπεδο με τείχη και χρησιμοποιούνται ειδικές ρακέτες και μπάλες. Το παιχνίδι είναι εύκολο να το μάθει κανείς και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Στην Κύπρο, το Padel κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα λόγω της κοινωνικής και διασκεδαστικής του φύσης, καθώς και της δυνατότητας να παίζεται τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Το Marina Padel Court θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση διαδικτυακά, από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 μέσω της εφαρμογής PLAYTOMIC.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top