ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Κυβέρνησης-ΔΗΣΥ- «Ο Yπουργός Εργασίας να κάνει τη δουλειά του»

Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Κυβέρνησης-ΔΗΣΥ- «Ο Yπουργός Εργασίας να κάνει τη δουλειά του»

Δεν λέει να κοπάσει η αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ Κυβέρνησης και Πινδάρου με αφορμή την επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΗΣΥ με επικεφαλής την Πρόεδρο του κόμματος Αννίτα Δημητρίου, στο λιμάνι της Λάρνακας, όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους, μετά τη διακοπή της σύμβασης με την KITION.

O Γιάννης Παναγιώτου απέδωσε και σήμερα σε προεκλογικές σκοπιμότητες την επίσκεψη της Αννίτας Δημητρίου στο λιμάνι, με τον ΔΗΣΥ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως προκαλεί αλγεινή εντύπωση η συνεχιζόμενη στάση και ρητορική του Υπουργού Εργασίας, ο οποίος συνεχίζει και σήμερα να μηδενίζει την αξία της συνάντησης μας με εργαζόμενους του λιμανιού και της μαρίνας Λάρνακας. Συνάντηση που επαναλαμβάνουμε πραγματοποιήθηκε μετά από δική τους πρόσκληση.

Ας αντιληφθεί επιτέλους ο Υπουργός Εργασίας πως είτε είμαστε σε προεκλογική περίοδο είτε όχι, οι αντιπρόσωποι των πολιτών και οι θεσμικοί φορείς έχουν υποχρέωση να βρίσκονται δίπλα στους πολίτες και να αναζητούν απτές λύσεις. Αυτή είναι η αποστολή τους και έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και η Πρόεδρός του βρίσκονται και θα βρίσκονται καθημερινά δίπλα στους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Όσο και αν αυτό μπορεί να ενοχλεί κάποιους. Αντί λοιπόν ο Υπουργός να οξύνει το κλίμα, καλύτερα είναι να κάνει τη δουλειά του.

Επαναλαμβάνουμε. Ο Υπουργός και η κυβέρνηση οφείλουν να εγκύψουν στα πραγματικά προβλήματα για να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσε



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top