ΔΙΕΘΝΗ

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτεται στα απομνημονεύματά του: Ο «παρείσακτος» του σχολείου και επαναστάτης έφηβος

Ο Μπιλ Γκέιτς αποκαλύπτεται στα απομνημονεύματά του: Ο «παρείσακτος» του σχολείου και επαναστάτης έφηβος

Ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωσε ότι θα αφηγηθεί την ιστορία των πρώτων χρόνων της ζωής του σε απομνημονεύματα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

Το βιβλίο με τίτλο «Source Code: My Beginnings» θα καλύπτει τα πρώτα χρόνια του επιχειρηματία, συνιδρυτή μιας από τις πιο επιτυχημένες τεχνολογικές εταιρείες όλων των εποχών, της Microsoft από την παιδική του ηλικία στο Σιάτλ μέχρι την εποχή του στο πανεπιστήμιο.

Ο Μπιλ Γκέιτς εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Χάρβαρντ σε ηλικία 20 ετών το 1975, λίγο προτού ο ίδιος και ο φίλος του Πολ Άλεν γράψουν το πρόγραμμα λογισμικού που έγινε η Microsoft.

«Βρίσκομαι στο φως της δημοσιότητας από τα 20 μου, αλλά μεγάλο μέρος της ζωής μου, τα χρόνια που προηγήθηκαν δεν είναι γνωστά» έγραψε ο Γκέιτς σε ανάρτηση στο ιστολόγιό του GatesNotes. «Με την πάροδο των ετών, με ρωτούσαν συχνά για τα παιδικά χρόνια, τον χρόνο μου στο Χάρβαρντ και τη συνίδρυση της εταιρείας. Αυτές οι ερωτήσεις με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι οι άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για την πορεία μου και τους παράγοντες που την επηρέασαν».

 

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει «μερικές από τις πιο δύσκολες πτυχές» της ζωής του, όπως, έγραψε ο Γκέιτς, «το αίσθημα του παρείσακτου στο σχολείο, τις συγκρούσεις που είχε με τους γονείς του ως επαναστάτης έφηβος, τη δυσκολία με την ξαφνική απώλεια κοντινού προσώπου και τον κίνδυνο να εκδιωχθεί από το κολέγιο. «Και καλύπτω τις προκλήσεις της εγκατάλειψης του σχολείου για να στοιχηματίσω σε έναν κλάδο που δεν υπήρχε ακόμα» σημειώνει.

«Θα βρείτε επίσης τις ιστορίες πολλών ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα, με ώθησαν να αναπτυχθώ και με βοήθησαν να μετατρέψω τις ιδιορρυθμίες μου σε δυνάμεις» πρόσθεσε.

Το βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025 από τον Knopf Doubleday Publishing Group περιγράφεται «μια αποκαλυπτική αυτοπροσωπογραφία ενός από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εποχή μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση - Απειλές Χεζμπολάχ: Πώς μια πολεμική σύρραξη θα μας επηρεάσει οικονομικά - Οι πτυχές και τα ακραία σενάρια

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή - Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης - Φωτογραφίες και βίντεο

Άννα Βίσση: Μας δείχνει στο Instagram το νέο της κούρεμα - Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία τα ξημερώματα - Εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκαν και παλιά οχήματα



Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top