Η Ολγκίν «συνεχίζει τη δέσμευσή της με τα μέρη» λέει ο Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ

Η Ολγκίν «συνεχίζει τη δέσμευσή της με τα μέρη» λέει ο Εκπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ

Στη συνάντηση του Αντόνιο Γκουτέρες με την προσωπική του απεσταλμένη για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, αναφέρθηκε ο Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης του Τύπου, στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

"Μπορώ να σας πω ότι ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε όντως νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα με την προσωπική του απεσταλμένη, κ. Ολγκίν. Συνεχίζει τη δέσμευσή της με τα μέρη και άλλους σχετικούς φορείς στην αναζήτηση κοινού εδάφους. Θα είναι στη Νέα Υόρκη για λίγο ακόμα. Συζήτησε με τον Γενικό Γραμματέα για την πορεία προς τα εμπρός" είπε ο κ. Ντουζαρίκ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ο κ. Ντουζαρίκ ανέφερε ότι για τη συνάντηση του κ. Γκουτέρες με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργο Γεραπετρίτη, δεν είχε κάτι να προσθέσει, αλλά είπε πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι συζήτησαν με τον ΓΓ για το Κυπριακό και πολλά άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE